Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2007
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 19 Iulie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Pietrenii sînt satisfacuti de Primarie

Pietrenii sînt satisfacuti de Primarie

• sondajul facut de institutie arata ca 93,75 % din persoanele care au avut treaba la ghiseele Primariei au fost satisfacute de felul în care le-au fost rezolvate problemele • Primaria si Prefectura inspira oamenilor mare încredere - 67,61% si, respectiv, 55,23% • 105 persoane au fost chestionate în campania de sondare •

Pietrenii sînt cît se poate de satisfacuti de Primaria pe care o au si de functionarii ei. Cel putin cei care au avut treaba pe la ghisee asa au declarat. Ca sa cunoasca opiniile cetatenilor privind serviciile de informare si comunicare pe care le ofera administratia pietreana, conducerea Primariei a pus la treaba doua birouri - Relatii Publice si Relatii cu Publicul - sa faca o campanie de sondare a opiniei publice. ÃŽntrebarile au fost adresate celor care au apelat la ghiseele Primariei, iar pîna acum au fost completate 105 chestionare. Analiza raspunsurilor înscrise pe aceste foi arata ca doar 4 persoane erau novice într-ale Primariei, celelalte avînd, deja, experienta mai multor plimbari pe la serviciile municipalitatii, deci, o parere mult mai bine conturata, fiind în cunostinta de cauza. „93,75% dintre persoane au fost satisfacute de felul în care le-au fost solutionate problemele si doar 6,25% persoane din totalul celor chestionate nu au fost multumite de raspunsul primit“, anunta oficialii Primariei. „ÃŽn 95,23% din cazuri, cetatenii chestionati au considerat ca politicoasa, serviabila si eficienta atitudinea pe care a avut-o functionarul cu care au intrat în contact, în timp ce 4,76% dintre ei au considerat functionarii ca fiind indiferenti si superficiali. Nici unul dintre cei chestionati nu a considerat ca functionarii au dat dovada de nepolitete sau irascibilitate“, se mai spune în comunicat. „30,49 % dintre cetateni au apreciat ca fiind foarte buna activitatea primarului, 61,90 % s-au declarat multumiti de activitatea primarului, considerînd-o buna, în timp ce doar 2,85 % dintre cei chestionati au considerat-o ca fiind mediocra si 4,76 % - slaba“.
Pietrenii chestionati sînt foarte încrezatori în Primarie - 67,61%. Locul secund în topul încrederii este ocupat de Prefectura, cu 55,23%, în timp ce în clasament mai apar televiziunea (50,47% grad de încredere), Uniunea Europeana (48,57%), presa (43,80%), politia (43,80%), justitia (23,80%), Parlamentul (18,09%), Guvernul (15,23%) si partidele (10,47%).
ÃŽn privinta proiectelor derulate de Primarie, o treime din cei întrebati s-au declarat multumiti de ele, considerînd ca acestea coincid cu asteptarile lor, în timp ce 64,72% dintre respondenti au spus ca sînt „destul de multumiti“, iar 1,90% s-au declarat „destul de nemultumiti“. Cam jumatate din cei întrebati sînt de parere ca în oras trebuie ridicate locuinte sociale (54,28%), apoi trebuie facute drumuri si utilitati (49,52%), reabilitarea centrului istoric (36,19%), baza nautica pe lacul Bîtca Doamnei (28,57%), amenajarea Cuejdiului (26,66%), investitii turistice pe Pietricica (25,71%), reabilitarea termica si mansardarea blocurilor (24,76%) sau un pasaj pietonal în zona centrala (18,09%).
Peste 80% din respondenti considera ca e bine ca am intrat în UE, cam zece la suta spunînd ca nu e nici bine, nici rau, iar 7% neavînd nici o parere pe acest subiect. Cert este ca nimeni n-a zis ca ar fi un lucru rau. Tot peste 83% din respondenti sînt convinsi ca Piatra Neamt va avea de cîstigat de pe urma intrarii în UE. „Pentru a avea o imagine cît mai corecta privind felul în care sînt percepute de catre cetateni serviciile de informare si comunicare pe care le ofera Primaria Piatra Neamt, campania de sondare a opiniei publice va continua pe tot parcursul anului“, anunta oficialii institutiei.

Articol afisat de 1463 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective