Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2007
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Politica 21 Iulie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Femeia democrata în politica româneasca

• doamnele din PD Tîrgu Neamt au dezbatut acest subiect împreuna cu sefii de la judet si cu Luminita Vîrlan, candidatul PD Neamt la europarlamentare

Locul si rolul femeii pediste în politica româneasca a fost tema care le-a adunat la discutii pe membrele Organizatiei de Femei a Partidului Democrat - filiala Tîrgu Neamt. Doamnele democrate s-au întîlnit, joi seara, la Casa Arcasului, gazda si organizator fiind Mihaela Marian, o tînara femeie de afaceri, membru în Biroul permanent local al PD Tîrgu Neamt. Simpozionul a fost deschis oficial cu un foc de artificii, în timp ce difuzoarele cîntau „Verde-nrourat“, imnul Partidului Democrat. ÃŽntîlnirea a fost un prilej pentru doamnele democrate tîrgnemtene sa se vada cu sefii de la judet: deputatul Marius Rogin (presedintele PD Neamt), primarul Decebal Arnautu (presedinte PD Tîrgu Neamt), Elena Dumitrascu (presedintele organizatiei de femei a PD Neamt), Marius Ene (directorul de campanie al formatiunii politice), Mina Adam (presedintele organizatiei de femei din Tîrgu Neamt) si, nu în ultimul rînd, profesoara Luminita Vîrlan, cea care va fi candidatul democratilor nemteni la alegerile pentru Parlamentul European.
Cu acest prezidiu, 70 de membre ale PD au discutat despre rolul femeii în politica si despre implicarea sa în viata socio-politica a tarii.
Bucuros sa se afle în mijlocul democratilor tîrgnemteni, deputatul Marius Rogin a laudat organizatia de femei de sub Cetate ca fiind una din cele mai puternice. „Am felicitat-o pe doamna Mihaela Marian pentru aceasta initiativa si m-am bucurat sa vad în sala un numar atît de mare de doamne care se implica în viata politica, alegînd sa faca parte dintr-o organizatie puternica, cea a Partidului Democrat. Partidul Democrat este unul din partidele care au promovat femeia nu doar la modul declarativ, exemplu elocvent fiind numarul mare de femei care au ocupat posturi de ministri în urma alegerilor din 2004“, a declarat Marius Rogin.
Mihaela Marian a explicat ca simpozionul a fost organizat din dorinta de a oferi femeilor democrate ocazia sa se cunoasca mai bine si sa se apropie de Luminita Vîrlan, europarlamentarul pe care îl vad democratii la Bruxelles. Organizatia PD din Tîrgu Neamt numara 677 de membri, din care 204 sînt femei.

Articol afisat de 1882 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. OSTAHIE, R. AANEI)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de Obiectiv la data 22.07.2007 09:51
"Mimoza" europeana...
Cred ca ar fi fost mai bine sa propuneti femei de actiune pentru parlamentul european, nu mimoze precum L.Varlan. Cu ce a iesit in evidenta d-na? Cu toaletele poate....cu pisicelile ei ridicole, dar in rest e o femeie slaba ! Poate doar "farmecele" personale au ajutat-o! Multi veti fi tentati sa spuneti ca in spatele comentariului se ascunde o femeie invidioasa...greseala, e un barbat care isi da seama ca in parlamentul european nu ne trebuie "pisici" ci femei de actiune! O cunosc pe d-na...buna profesoara de Lb. romana...dar lipsita de rezistenta fizica si psihica! Pacat ca adevaratele femei le croiessc drumul unora ca d-na L.Varlan. In afara de "reprezentare estetica" nu are valoarea necesara parlamentului european.
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective