Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2007
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 23 Iulie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
„Ceahlaul nu merge la Steaua ca mielul la taiere“

„Ceahlaul nu merge la Steaua ca mielul la taiere“

• declaratia apartine antrenorului Viorel Hizo si a fost facuta dupa meciul amical cu Poli Iasi • pietrenii s-au impus cu 1-0 • „am vazut nerealizari la organizarea jocului“, a mai afirmat Hizo • prezentarea lotului Ceahlaului s-a facut fara fast •

Ceahlaul Piatra Neamt a încheiat seria de jocuri de pregatire cu o victorie, sîmbata seara, în fata propriilor suporteri. Elevii lui Viorel Hizo au învins cu 1-0, prin golul marcat de Vitelaru, în minutul 88, în urma unui meci deseori anost, fara ritm si disputat într-o atmosfera de vacanta. Atmosfera a fost de asa natura si din cauza lipsei de spectatori, doar aproximativ 1.500 de oameni alegînd sa vada la lucru echipa lui Hizo cu o saptamîna înainte de startul unui nou sezon competitional. Prezentarea lotului s-a facut fara fast, asa cum se anuntase, iar printre cei mai aplaudati s-au numarat Hizo, Vranjkovic, Matache, Doicaru, Raducan, Schumcher sau Frunza.
Ceahlaul a aratat parca ceva mai mult fata de jocul de prezentare din 2006. Mai multa determinare si coeziune în teren, însa nu într-atît încît Ceahlaul sa poata domina jocul si sa conduca confruntarea din teren. De multe ori, Poli Iasi a fost vioara întîi, avînd de partea sa o omogenitate mai mare, relatii de joc mai legate si, astfel, o mai buna si mai lucida circulatie a balonului. Ceahlaul a avut si plusuri si minusuri. La capitolul minusuri se poate trece jocul individual al multora, certurile dintre jucatori în teren (n.r. - protagonisti Goian, Avadanei si Soporan) si practicarea unui joc dur, cu intrari tari asupra adversarului. La plusuri, se pot enumera evolutia apreciabila a lui Avadanei, prestatiile peste medie ale lui Soporan si Cebotaru, la mijlocul terenului, si faptul ca s-a cîstigat meciul. Este, totusi, o victorie de moral, care îi poate aduce mai multa liniste lui Hizo în vestiar, desi acesta a fost transant la terminarea partidei. „Nu sînt multumit. Oricînd este loc de mai bine“, a spus Hizo, care a transmis si suporterilor ca „Ceahlaul nu merge la Steaua ca mielul la taiere“, referindu-se la primul meci din noul campionat.

„A jucat pentru el acea faza, în loc sa paseze si sa avem 1-0“

Prima ocazie de gol a fost în minutul 8, cînd Schumacher a centrat de pe stînga, iar Vranjkovic a trimis peste poarta. Sfîrlea ('13) a sutat de la distanta pentru ca Multescu sa bifeze prima interventie reusita, iar Palimaru ('17) a fost blocat în ultima instanta de Iordache. Acelasi Iordache l-a oprit dintr-o cursa furioasa spre poarta lui Multescu pe Miclea, pentru a primi si galben, în timp ce la finalul primei jumatati de joc Oprea, la pasa din prima a lui Rusmir, sa ramîna singur cu Branet si sa traga în acesta, desi avea ca solutie mai buna o pasa în centru la Frunza sau Vranjkovic. „A jucat pentru el acea faza, în loc sa paseze si sa avem 1-0“, a spus Hizo la final. Miclea ('36) a mai pus în pericol poarta nemteana, dar a parat Multescu, si Sfîrlea a trimis alaturi din pozitie foarte buna ('37). Repriza secunda a scos în evidenta un potential de atac mai mare al Ceahlaului, pasele „curgînd“ parca mai bine. ÃŽn minutul 46, Schumacher, daca era mai înalt ar fi putut ajunge la centrarea lui Frunza, iar atacantul moldovean putea deschide scorul ('59) la un sut din unghi, dar care a fost deviat de un adversar. ÃŽn minutul 63, s-a consemnat cea mai buna constructie a unui atac nemtean, Schumcher pasîndu-i pe stînga lui Oprea care a centrat în 6 metri de unde Frunza a ratat cu seninatate. Cu doua minute înainte de finalul partidei, Oprea a executat un corner, Frunza a lovit bine mingea care se îndrepta spre plasa portii lui Branet, iar Vitelaru a sutat cu sete din 2 metri pentru 1-0.
Ceahlaul va juca primul meci oficial al sezonului la finalul saptamînii în curs, cînd va întîlni Steaua, vineri, 27 iulie, în deplasare.

(foto Gelu CRÃCANÃ)

Articol afisat de 1588 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective