Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2007
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 25 Iulie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Primarul Carpusor controleaza cum sînt „îngropati“ banii

Banii din împrumutul de 140 de miliarde de lei vechi sînt „îngropati“ în ritm alert în repararea strazilor din Roman si construirea de parcari si alei între blocuri. Recent, primarul Romanului, Dan Ioan Carpusor, s-a mai deplasat pe strada C.A. Rosetti, unde au fost finalizate lucrarile de asfaltare la tronsonul cuprins între scoala de soferi si strada Smirodava. Au fost înlocuite si bordurile, dar toate acestea cu un pret bun, costurile totale ridicîndu-se la circa opt miliarde de lei vechi, iar asta doar pentru o portiune de vreo trei sute de metri de drum. „Stiu ca exista voci critice, care pretind, fara sa fie în cunostinta de cauza, ca nu vrem sa facem mai multe cu banii împrumutati. Dar nimeni dintre acestia nu au idee care sînt costurile implicate de lucrarile de reparare capitala a strazilor. Uitati-va la aceasta portiune de drum, de numai cîteva sute de metri, care a costat opt miliarde de lei vechi pentru a fi reparata. Pentru a reabilita toate strazile din oras, ar fi necesare fonduri de mii de miliarde. Astea sînt preturile de pe piata, obtinute în urma licitatiilor pe SEAP. Nu avem putere financiara sa facem mai mult“, a declarat Dan Ioan Carpusor. Edilul sef al Romanului a mai precizat ca portiunea strazii CA Rosetti, dintre Smirodava si Tineretului, urmeaza sa fie refacuta în anii urmatori. Sefii Primariei au inspectat si stadiul lucrarilor de amenajare a parcarilor si aleilor dintre blocuri în zona bulevardul Republicii, Ecaterina Teodoroiu si în Cartierul Muncitoresc. Se afla în prezent, în executie, peste 2.500 de metri patrati de parcari.

Articol afisat de 1369 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Valeriu MUSAT)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de constanta la data 25.07.2007 15:56
Mai am un singur dor ....
.... Doamne, cate rime imi suna in cap, domnule Ca(r)pusor! Dar ma abtin! Nu se cade; ar trebui sa fim 'tete a ..' 'capusor', pentru ca discutia sa aiba roade (.. de unde si vorba: 'cine poate ... roade ce vrea!)). Dac-as fi in locul dvs. as mai lasa un putrator de 'vanare de vant' sa minta in locul meu; nu de alta, dar pica prost la imagine! Pe TV(?) declarati una (ca nu are rost sa asfaltati ca strica aia de la gaze, curent sau canalizare), in ziar spuneti ca unii 'e prosti si nu pricepe cat costa...'. Poate! Dar, uitandu-va-n oglinda (veritabila, nu in televizor!), puteti spune ce-ati facut cu banii nostri? Nu spuneti: vile, masini! Asta stim! Pentru noi, contribuabilii, noi cei mereu napastuiti de jocurile puterii (cand fu PSDR, primarele era PNL- cand fu PNL, primarele fu PSD)! Si asa toti facura ce-au voit, aparati de 'reaua credinta a puterii'! Interesant si banos joc! Oricum, bogat sau sarac, vremea a trecut si peste dvs. (se vede, imi pare rau si ma uit trist in oglinda...)
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective