Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2007
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 25 Iulie 2007
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email
Antrenorul nationalei de handbal se decide la Piatra Neamt

Antrenorul nationalei de handbal se decide la Piatra Neamt

• sedinta CA al FRH va fi vineri, la Piatra Neamt • pentru postul de „principal“ al baietilor se bat Aihan Omer si Vasile StĂ®nga • Petru Paleu, vicepresedintele FRH, a afirmat ca Ă®l va vota pe Omer •

Piatra Neamt va fi din nou gazda unei Ă®ntĂ®lniri importante Ă®n cadrul unei federatii sportive din România. Dupa cu a gazduit, Ă®n urma cu cĂ®teva luni, sedinta Comitetului Executiv al Federatiei Române de Fotbal, Ă®n orasul de la poalele Pietricicai urmeaza sa se decida lucruri importante si pentru handbalul românesc, avĂ®nd Ă®n vedere ca vineri, 27 iulie, va avea loc aici sedinta ComitetuluI Executiv al Federatiei Române de Handbal. Principalul punct de discutie va fi numirea noului selectioner al echipei de handbal masculin, candidatii care au mai ramas Ă®n cursa fiind Aihan Omer (foto) si Vasile StĂ®nga. Aceasta dupa ce Lucian RĂ®snita a parasit postul de pe banca tehnica a tricolorilor, Ă®n urma esecului din barajul pentru Campionatul European de Handbal, Ă®n care România a fost eliminata de Suedia. „ĂŽl respect pe Vasile StĂ®nga. CĂ®nd era vedeta la nationala, stergeam ecranul televizorului cu batista si Ă®l aplaudam pentru reusite. ĂŽn general, nu ma tem decĂ®t de Dumnezeu, dar am sa votez cu Omer, pentru ca sĂ®nt convins ca va califica nationala la un turneu final“, a declarat pentru un cotidian central Petru Paleu, vicepresedintele FRH. De mentionat este si faptul ca Aihan Omer a antrenat, acum cĂ®tiva ani, formatia FibrexNylon Savinesti, reusind cĂ®stigarea titlului de campioana nationala, a Cupei României si a dus pentru prima data o formatie româneasca Ă®n grupele Ligii Campionilor.
Decizia va fi luata de CA, dar dintre cei 21 de membri ai forului respectiv, doar 15 (n.r. - cei alesi) au drept de vot, optiunile urmĂ®nd sa fie exprimate pentru Aihan Omer sau pentru Vasile StĂ®nga. Nu este exclus sa apara si „abtineri“, iar Ă®n caz de egalitate la voturi, optiunea presedintelui Cristian Gatu va fi decisiva.
Cîtiva membri s-au declarat, deja, sustinatori ai lui Omer. Acestia sînt Gheorghe Tadici, antrenorul nationalei feminine, Petru Paleu, vicepresedintele FRH, Valentin Samungi, cel care l-a propus în Comisia Tehnica, sau Elena Frîncu. Toti si-au exprimat public pozitia pentru antrenorul de la UCM Resita.

Articol afisat de 1464 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective