Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2007
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 27 Iulie 2007
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email
Steaua - Ceahlaul, meci cu tribunele goale

Steaua - Ceahlaul, meci cu tribunele goale

• Steaua - Ceahlaul se va disputa astazi, de la ora 20.30 • partida va fi transmisa Ă®n direct de Kanal D, spectatorii neavĂ®nd acces Ă®n arena din Ghencea • Hizo nu Ă®i poate utiliza Ă®n acest meci pe Raducan si Doicaru •

Ceahlaul Piatra Neamt debuteaza, astazi, Ă®n Liga I, sezonul competitional 2007-2008, de la 20.30, Ă®n direct la Kanal D. Asa cum se stie de cĂ®nd s-a stabilit programul campionatului, galben-negrii joaca Ă®n deplasare la Steaua Bucuresti, Ă®ntr-un meci ce nu se va disputa cu public Ă®n tribune. Clubul din capitala a fost sanctionat sa joace fara spectatori Ă®n primavara, Ă®n returul campionatului precedent. Pentru ca suspendarea a fost mai mare decĂ®t numarul de jocuri pe teren propriu pe care le mai avea de jucat atunci, Steaua se vede obligata sa evolueze fara fani si Ă®n runda Ă®ntĂ®i a noii Ă®ntreceri interne. „Fotbalul fara spectatori si teatrul cu sala goala nu au farmec“, a caracterizat Viorel Hizo situatia Stelei, spunĂ®nd ca trebuia gasita o alta sanctiune.
Viorel Hizo este constient de dificultatea partidei cu Steaua si a spus, ieri, ca se bazeaza Ă®n principal pe linistea vestiarului, forta grupului si dorinta jucatorilor de a nu trai umilinta din mai 2007, cĂ®nd Ceahlaul era retrogradata. „Am vazut meciul pe care Steaua l-a jucat cu Charleroi alaturi de jucatori. A aratat doar 80% din potentialul sau. Cred ca Steaua a aratat atunci ca a redevenit Steaua, adica acea echipa cu fantezie Ă®n joc si cu un joc legat si axat pe constructie. Noi vrem sa aratam ca munca depusa pĂ®na acum nu a fost Ă®n zadar. Mergem sa ne batem pentru puncte si vom vedea mĂ®ine seara (n.r. - astazi) cĂ®t de bine ne-am pregatit. Cu putina sansa, ne putem Ă®ntoarce cu puncte de la Steaua“, a declarat Viorel Hizo, managerul gruparii pietrene. Acesta a precizat ca pentru partida din aceasta seara nu se va putea baza pe serviciile a doi jucatori, ambii de atac, Narcis Raducan si Radu Doicaru fiind accidentati.
Constantin Shumacher, capitanul „noului“ Ceahlaul, a afirmat ca echipa la care a venit Ă®n vara lui 2007 are acum Ă®n lot jucatori foarte buni si ca toti vor sa arate ca au format un grup puternic si dornic de succese. De asemenea, acesta se asteapta la un meci Ă®n care Steaua nici nu concepe sa nu cĂ®stige, avĂ®nd Ă®n vedere ca Gheorghe Hagi Ă®si doreste un debut fericit la noua sa echipa. Catalin Multescu crede ca principala calitate a Ceahlaului Ă®n prezent este unitatea echipei. „Am devenit o familie“, a spus Multescu. Unul dintre jucatorii care Ă®n 2006-2007 a jucat mai putin pentru galben-negri, Valentin Avadanei, pare a fi devenit o varianta pentru un post de fundas central la Ceahlaul. Acesta nu este speriat de faptul ca Ă®i va avea Ă®n fata pe Dica si Neaga si spera ca, prin evolutia Ă®ntregii echipe nemtene, sa fie neutralizate atuurile adversarilor.
Jocurile etapei I a Ligii I, sezonul 2007-2008, sînt urmatoarele: U Craiova - Farul Constanta, Steaua - Ceahlaul, Gloria Buzau - Dinamo, FC Vaslui - UTA Arad, Gloria Bistrita - Unirea Urziceni, Dacia Mioveni - Rapid, U Cluj - Pandurii Tîrgu Jiu, Otelul Galati - CFR Cluj, Poli Timisoara - Poli Iasi.
FOTO: Pietrenii au scapat de presiunea galeriei steliste

Articol afisat de 1516 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective