Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2007
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Politica 28 Iulie 2007
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email
Minciuna, santajul si dezinformarea - doctrina de baza a PSD

Minciuna, santajul si dezinformarea - doctrina de baza a PSD

Am asistat cu totii la una dintre interpelarile domnului Titus Corlatean, secretarul general al PSD, „copilul de mingi“ Ă®n materie de conferinte de presa, cu tente de amenintare. Amenintarile cu motiunea de cenzura, declarate fatis la ultima conferinta de presa, nu sĂ®nt fondate. Domnia sa spunea ca „PSD va initia o motiune de cenzura, daca, la viitoarea rectificare de buget, administratiile locale cu primari PSD nu vor primi sume considerabile la buget, din partea Guvernului Tariceanu“. Este penibil ceea ce se Ă®ntĂ®mpla pe scena politica a PSD, mai ales ca, aflat Ă®n cadere libera, partidul domnului Iliescu nu stie de ce anume sa se mai agate pentru a-si Ă®ncetini caderea. Vis-a-vis de aceste declaratii, fara nici un fundament, as vrea sa fac o serie de referiri pentru judetul Neamt, judet pentru care mi-am dedicat activitatea, pentru promovarea unor proiecte locale de dezvoltare regionala si rurala. Vreau sa le amintesc liderilor PSD din Neamt sau de la Bucuresti, ca finantarile pentru administratiile locale se acorda Ă®n baza unor proiecte Ă®ntocmite de catre... conducerile administratiilor locale. Nu conteaza orientarea politica a primarilor, nu conteaza aspiratiile politice viitoare gen „care partid va iesi la alegeri“, conteaza proiectele Ă®ntocmite. Sa nu uitam ca, prin amenintari, Ă®n luna decembrie, anul trecut, primarii PSD obtineau, prin hotarĂ®re de guvern, sume considerabile, fapt care a stĂ®rnit voci Ă®n rĂ®ndul primarilor celorlalte partide. Banii au fost utilizati dupa bunul plac, un dar de „Mos Craciun“, sau au fost introdusi Ă®n fondurile de rulment si alocati, anul acesta, pentru Investitii. (cititi Ă®n cotidianul "Monitorul")

Articol afisat de 1305 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Deputat PNL, Dorinel Ursarescu)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de constanta la data 28.07.2007 16:08
Dor in el ...
Dor in el si DOAR IN EL puteti gasi rezolvarea problemelor dvs.! Dar in DorInEl, dorm (in el) ideile care l-au ridicat deasupra ___etului si i-au largit perspectiva! A fost ' un fulger de-o clipa' care i-a aratat o cale si pe care n-o mai poate regasi. Asa ca alege 'doar dorul', nostalgia, visarea! Dar nu poate! Acestea nu-i mai dau nicio speranta! Asa ca arunca cu noroi improscand intreg ___etul in speranta ca, daca toti vor fi la fel, poate El va parea mai curat! "Minciuna, santajul si dezinformarea" nu pot constitui BAZA doctrinei niciunui partid! Afirmatia din TITLU e o 'joaca' de cuvinte pentru prescolari! Nici partidul lui Hitler, nici partidele fasciste de azi, nici partidele rasiste extemiste nu au asa ceva in doctrina lor. In doctrina (ca intr-o vitrina!) totul arata frumos si credibil; forma in care acest 'frumos' ajunge in realitate, modul in care se transpune in practica poate arata .. altfel. Trist, dar asta se intampla tuturor partidelor! Inclusiv celor cu PN.
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective