Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2007
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 20 August 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Asalt la Loterie

Asalt la Loterie

• mii de nemteni au stat, ieri, la cozi interminabile, în speranta obtinerii potului cel mare • cîstigatorii pot visa la casa, masina sau excursii în locuri exotice • cel mai extras numar este 29 •

Mii de nemteni au luat, ieri, cu asalt agentiile Loteriei Române. Aveau si de ce. Loteria Româna ofera un premiu record care a atras si oameni din afara tarii. Aproape 8 milioane de euro va cîstiga cel care va reusi sa ghiceasca cele 6 numere la extragerea 6/49. Agentiile s-au închis la ora 14, iar datorita premiului record, si numarul jucatorilor a fost pe masura. Premiul nu a mai fost adjudecat de 14 saptamîni. Cel mai mare cîstig din istoria Loteriei Române s-a înregistrat pe 1 ianuarie 2006, valoarea acestuia fiind de 5,54 milioane de euro.
Mirajul îmbogatirii peste noapte i-a scos din case si pe multi romascani în acest week-end, ei îndreptîndu-si pasii spre agentiile loto, în speranta ca le vor ghici pe „cele sase norocoase“. „Joc destul de rar, dar, avînd în vedere ca premiul de saptamîna aceasta este foarte mare, m-am gîndit sa-mi încerc norocul, am pus si eu trei variante simple si un noroc. Cred ca un asemenea cîstig te scapa de grijile financiare pentru toata viata. Le-as lua case si masini la fete, la nepoti si nici eu cu nevasta n-as duce-o prea rau“, a declarat Neculai Manea, din Roman. ÃŽn afara de cei care joaca pentru a scapa de nevoi, sînt si unii romascani care vor doar sa-si încerce norocul. O fac mai mult pentru divertisment, ei fiind jucatori constanti, care dau cei mai multi bani, folosind scheme combinate de zeci de milioane de lei. „Iau bilete asa, de distractie, în fiecare saptamîna. Jocurile de noroc sînt de cînd e lumea si se vor juca în continuare. Nu joc niciodata o valoare mare, pentru ca norocul nu-l poti planifica. Acum am pus trei variante, m-a costat doar vreo cincisprezece milioane, din banii din buzunar, dar poti sa alegi formule de joc care se duc la mai mult de 100 de milioane. Normal ca sper si la premiul cel mare, pentru ca, la urma urmei, fiecare joaca si ca sa cîstige“, a declarat Ion Popa, din Roman.

La ce poate visa cîstigatorul?

Odata completat biletul de loterie, fiecare începe sa îsi faca vise despre cum va cheltui cele 8 milioane de euro pe care le va cîstiga. În primul rînd multi îsi doresc sa îsi cumpere o casa. Cu tot cu piscina, gradina si cascade vila nu ar costa probabil mai mult de 1,5 milioane de euro. Si cu tot cu impozite platite la stat si casa cumparata mai ramîn aproape 5 milioane de euro. Proprietarul unei asemenea case trebuie neaparat sa se mîndreasca si cu o masina pe masura. Putin peste 200.000 de euro cheltuiti si veti avea la scara o masina de lux, demna de un milionar. Cu masina si casa visurilor cumparate, tot mai ramîn 4.500.000 de euro.
Cine nu-si doreste sa vada lumea? Ca sa vezi lumea si sa o duci ca un nabab nu ai nevoie de mai mult de 2 milioane de euro. Poti sa-ti cumperi chiar si o insula. La întoarcerea în tara mai ramîn în cont în jur de 2.500.000 de euro, suficienti ca sa te numesti tot „milionar“. Cu vila, masina, plimbari în lume si eventual o insula tot mai ramîn bani. ÃŽi putem numi bani albi pentru zile negre.
Si aceasta nu este decît una din variantele în care poate fi cheltuita suma pusa la bataie de Loteria Româna. Pentru a visa nu e nevoie decît de un bilet. Pentru a si cîstiga este, însa, nevoie de foarte mult noroc.

Topul numerelor

Conform statisticilor, pe primul loc în topul celor mai extrase numere la 6/49 este 29, care a fost extras de 109 ori, urmat de 13 si 36, cu un numar egal de extrageri: 106. Pe a treia pozitie se situeaza numarul 15 cu 103 aparitii. În acelasi clasament, pe locurile urmatoare se afla, în ordine, 23, 17, 43, 20, apoi 16, 33, 41, 46 si 48.

Vin si vecinii

Premiul cel mare pus în joc de Loteria Româna i-a determinat pe vecinii nostri din Serbia sa vina sa-si încerce si ei norocul în România. Vamesii de la Portile de Fier au fost surprinsi de numarul mare de persoane care au dorit sa intre în tara. În ultimele 24 de ore, aproape 1.500 de turisti au intrat în România prin Mehedinti. Autoritatile de frontiera sustin ca sîmbata, numarul celor care au tranzitat vama de la Portile de Fier a fost de trei ori mai mare decît într-o zi obisnuita. Principalul motiv - sîrbii au ales sa-si încerce si ei norocul alaturi de români, la tragerea loto. Dorinta de a cîstiga a fost atît de mare, încît nici cozile de la vama nu i-au oprit.
FOTO: La coada la... noroc

Articol afisat de 1569 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel CONSTANTINESCU, Valeriu MUSAT)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Internaþionale Stiri Internaþionale
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective