Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2007
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 21 August 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlaul, naufragiu pe malul marii

• Farul Constanta - Ceahlaul Piatra Neamt 2-0 (0-0) • au marcat Stefan Ciobanu ('61) si Daniel Florea ('85) • Avadanei si Frunza au fost eliminati pentru cumul de cartonase galbene •

„Dupa ce joaca cu noi, fiecare echipa îsi revine. Asa s-a întîmplat cu Steaua, Gloria Buzau si cu Dinamo“, spunea Viorel Hizo înaintea meciului de duminica seara de la Constanta. De aceasta data, Farul si-a revenit chiar în jocul cu Ceahlaul. Mai spunea antrenorul pietrean ca asteapta sa vada ce caractere are în echipa, dupa înfrîngerea cu 0-3 cu Dinamo, însa acestea par sa se lase asteptate pentru a fi remarcate. Ceahlaul a pierdut în fata celor de la Farul Constanta, una dintre contracandidatele la evitarea retrogradarii din acest an, cel putin la cum arata clasamentul dupa primele patru runde. Scorul confruntarii care a avut loc în fieful dobrogenilor a fost 2-0 pentru echipa lui Constantin Gache, fostul antrenor al Deltei Tulcea, grupare ce ar fi trebuit sa joace acum în Liga I. Marcatorii celor doua goluri constantene au fost Stefan Ciobanu, fostul golgheter al Tulcei în Liga a II-a, si Daniel Florea, aceasta în timp ce Ceahlaul se poate „lauda“ cu doua eliminari, Avadanei si Frunza.
Jocul de la Constanta a fost anost, fara prea multe faze de poarta si fara spectatori în tribune. Ceahlaul i-a utilizat în acest duel pentru prima data pe Matache, titular în locul lui Multescu, Soporan, introdus ca fundas central, si Hamza Mohammed, mijlocas. Astfel, formatia pietreana a parut ceva mai solida, dar numai în prima repriza. Atunci, galben-negrii au reusit sa îi tina departe pe atacantii adversi de poarta lui Matache si au reusit chiar sa îsi creeze si cîteva ocazii de poarta, dar imprecizia la finalizare si-a spus cuvîntul. Pentru Farul, prima ocazie de gol a venit în minutul 18, cînd Gerlem a sutat bine lînga bara, însa parada lui Matache a pastrat tabela neschimbata. Cea mai mare ocazie de gol a oaspetilor s-a consemnat în ultimele minute ale primei reprize, cînd Vranjkovic a executat bine o lovitura libera din afara careului la care Curca a intervenit cu greu. Notabil în final de mitan întîi a mai fost doar primul cartonas galben vazut de Avadanei.
În partea a doua, Farul a intrat parca mai decisa sa cîstige punctele puse în joc. A atacat mai mult si a reusit sa îl puna la încercare pe Matache. Farul a marcat în minutul 60, însa arbitrii au anulat reusita gazdelor, deoarece mingea depasise linia în momentul centrarii, pentru ca, un minut mai tîrziu, Farmache sa centreze de pe partea dreapta si sa îi dea ocazia lui Stefan Ciobanu sa înscrie primul sau gol în Liga I. Bucurie maxima pentru constanteni, care visau, astfel, la primele lor puncte în actuala editie de campionat. În minutul 69, Avadanei mai vede un galben si pleaca mai devreme la cabine, pentru ca, în minutul 85, acelasi Farmache sa stea si la baza celui de-al doilea gol al gazdelor, pasa sa în careul nemtean fiind fructificata de Daniel Florea, tocmai înlocuitorul lui Ciobanu, primul marcator. Pîna la final, Frunza a iesit si el în evidenta cu ceva, fiind eliminat pentru un nou cartonas galben.
Astfel, Farul Constanta a obtinut primul sau succes în Liga I pe propriul stadion, din data de 11 noiembrie 2006. „Aceasta prima victorie a fost obtinuta destul de greu, cu multa munca, dar am meritat sa cîstigam. Lipsa de curaj si moralul scazut si-au pus amprenta pe evolutia noastra din prima parte a meciului. Ne bucuram pentru victorie si speram ca am spart ghinionul si vom obtine si alte puncte“, a declarat, la finalul jocului, antrenorul principal al gazdelor, Constantin Gache.
Rezultatele consemnate în etapa a IV-a a Ligii I sînt: Unirea Urziceni - Politehnica Stiinta Timisoara 4-1, Politehnica Iasi - Gloria Buzau 3-0, FC Vaslui - Gloria Bistrita 2-0, Pandurii Tîrgu Jiu - Universitatea Craiova 2-0, Dinamo Bucuresti - Dacia Mioveni 1-1, UTA Arad - Universitatea Cluj Napoca 1-1, Rapid Bucuresti - Otelul Galati 4-2, Farul Constanta - Ceahlaul Piatra Neamt 2-0, CFR Ecomax Cluj Napoca - Steaua Bucuresti 0-0.

Articol afisat de 1424 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Internaþionale Stiri Internaþionale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective