Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2007
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 6 Septembrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Zenga, noul antrenor al „cîinilor rosii“

Zenga, noul antrenor al „cîinilor rosii“

• tehnicianul are ca obiectiv calificarea dinamovistilor în grupele Cupei UEFA • Zenga a semnat pentru doi ani • el a mai mai antrenat în România pe Steaua si FC National •

Walter Zenga este la Dinamo! Actionarii si antrenorul au ajuns la o decizie comuna, iar fostul mare portar al lui Inter Milano va fi „principal“ în Stefan cel Mare. Este clar ca obiectivul imediat al lui Zenga (foto) este calificarea lui Dinamo în grupele Cupei UEFA, în dauna suedezilor de la Elfsborg, acolo unde a mai jucat si cu Steaua Bucuresti. Apoi, în campionat, Dinamo trebuie sa reia acea suita de succese care sa o readuca cu sanse mari în lupta pentru titlul national. „Walter Zenga nu e o solutie de criza, e o solutie exceptionala. Cei de la Dinamo au facut o noua mutare excelenta. Zenga a aratat ca stie meserie, a avut performante. De ce sa-l considere stelist fanii lui Dinamo? El e profesionist, ca oricare alt antrenor, îsi face treaba unde e platit. O sa aiba sustinerea tuturor. La Dinamo o sa poata sa lucreze în liniste, dar daca nu o sa aiba rezultate, o sa fie nevoit sa plece”, a comentat Dumitru Dragomir ultima gaselnita a oficialilor dinamovisti.
Dupa cum se stie, Zenga a cîstigat un titlu cu Steaua, dar nu a apucat sa se bucure de reusita, întrucît Gigi Becali l-a demis cu trei etape înainte de cîstigarea celui de-al XXII-lea campionat din istoria ros-albastrilor. De asemenea, de numele lui Zenga se leaga si marea victorie a Stelei în dubla mansa cu Valencia din saisprezecimile Cupei UEFA. Valencia era echipa anului 2004 la momentul dublei întîlniri, iar în tur cîstigase pe teren propriu cu 2-0. Steaua, cu Andrei Cristea în prim plan, a reusit un retur nebun în Ghencea si a eliminat Valencia dupa lovituri de departajare. Italianul s-a destainuit apropiatilor ca vine în Stefan cel Mare cu inima deschisa, ca un antrenor profesionst si spera sa nu fie judecat de fanii cîinilor pentru faptul ca a antrenat si în Ghencea.
În România, Zenga a antrenat, în afara Stelei, si pe FC National, echipa cu care a reusit sa treaca în premiera doua tururi în Cupa UEFA dupa o lunga perioada de seceta în fotbalul românesc la nivel european. Ultimele trofee în Europa le-a cîstigat la conducerea echipei Steaua Rosie Belgrad, în urma cu doi ani, atunci cînd a luat eventul în Serbia.

Articol afisat de 1272 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Internaþionale Stiri Internaþionale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective