Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2007
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 14 Septembrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Hizo, de acord cu seful arbitrilor în cazul delegarilor „fluierasilor“

Hizo, de acord cu seful arbitrilor în cazul delegarilor „fluierasilor“

• Gheorghe Constantin a anuntat ca numele arbitrilor care vor oficia în Liga I vor fi anuntate cu 24 de ore înainte de joc • asta pentru a nu se mai crea „presiune“ • „conteaza numai cum arbitreaza“, a comentat Hizo • în primele 6 etape, Ceahlaul a fost defavorizata în doua rînduri de Coltescu si asistentii sai •

Viorel Hizo, antrenorul principal de la Ceahlaul Piatra Neamt, este de acord cu decizia luata de Gheorghe Constantin, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor din cadrul Federatiei Române de Fotbal, în ceea ce priveste anuntarea arbitrilor care oficiaza în Liga I cu numai 24 de ore înainte de debutul unei partide. „Vom anunta arbitrii doar cu 24 de ore înainte de meciuri. Aceasta decizie îmi apartine în totalitate si am luat-o pentru a-i proteja de posibilele presiuni pe care unii conducatori de cluburi ar încerca sa le faca înainte de disputarea partidelor. ÃŽn acest fel, mai eliminam din presiunea de pe umerii unor arbitri si, dupa ultimele evenimente, cred ca este o masura normala“, a declarat Gheorghe Constantin. „Foarte bine a facut, dar va spun ca nu conteaza cînd îi anunta. Din partea mea, putem sa ne trezim cu ei la stadion la meci, ca nu ne intereseaza. Conteaza cum îsi fac treaba în teren. Iar, pîna acum, noi am avut de suferit. Sa speram ca decizia celor de la comisie va avea rezultatele pe care le asteapta“, a replicat Viorel Hizo.
Acesta nu poate uita faptul ca Ceahlaul a fost defavorizata flagrant, în jocurile cu Steaua Bucuresti si CFR Cluj Napoca, de arbitrul Sebastian Coltescu si asistentii sai. „Nu mai comentez arbitrajul, dupa ce am patit noi cu Steaua si CFR“, a mai spus tehnicianul galben-negrilor. Sebastian Coltescu a dictat în ambele jocuri cîte un penalty în defavoarea Ceahlaului. Fazele incriminate s-au petrecut în afara careurilor, dar deciziile luate, pe semnalizarile asistentilor Catalin Sava, în cazul Steaua, si Ovidiu Maier, în cazul CFR Cluj Napoca. ÃŽn ambele jocuri, Ceahlaul a pierdut cu 1-2. Sebastian Coltescu a fost suspendat dupa jocul cu Steaua timp de 6 etape, iar dupa jocul cu CFR - 8 etape, ceea ce a dus la scoaterea sa de pe lista FIFA si retrogradarea la Liga a II-a.
Ceahlaul joaca duminica cu Pandurii Tîrgu Jiu, de la ora 19.30. Viorel Hizo nu îl poate folosi pe Nohai, suspendat dupa eliminarea de la Cluj Napoca, iar incerti sînt Iordache, Avadanei si Hamza. „Cei trei s-au miscat bine astazi (n.r. - ieri) la antrenament si sper sa prinda un loc între primii 18 pentru jocul cu Pandurii“, a precizat tehnicianul. Acesta îl astepta aseara la club pe Viorel Frunza, jucator care nu a mai evoluat în meciul de ieri al nationalei Moldovei în preliminariile EURO 2008, cel mai probabil din cauza cumulului de cartonase galbene.

Articol afisat de 1331 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Internaþionale Stiri Internaþionale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective