Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2007
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 15 Septembrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Oltenii vor sa urce pe Ceahlau

Oltenii vor sa urce pe Ceahlau

• meciul Ceahlaul - Pandurii se va disputa duminica, de la ora 19.30 • Hizo are probleme de lot, Iordache si Avadanei fiind incerti, iar Nohai si Raducan indisponibili • „nu am griji în ceea ce priveste atacul“, a spus Hizo •

Ceahlaul Piatra Neamt joaca mîine seara meciul programat în etapa a VII-a a Ligii contra celor de la Pandurii Tîrgu Jiu. Va fi un meci foarte dificil pentru echipa lui Viorel Hizo, avînd în vedere ca în fata galben-negrilor va fi formatia care are a doua aparare din Liga I. Pandurii a primit pîna acum numai 4 goluri în cele sase runde ale sezonului, însa Hizo crede în valoarea atacantilor sai. „Au o aparare buna, cu un cuplu de fundasi centrali de valoare, Chibulcutean si Rus, si un portar foarte bun, Guso. Cred, totusi, ca valoarea atacantilor nostri îsi va spune cuvîntul si duminica vom parasi terenul bucurosi, chiar daca întîlnim un adversar care îsi vinde scump pielea în deplasare“, a declarat Viorel Hizo despre formatia pregatita de Eugen Neagoe. Problemele „Dulaului“ nu sînt în compartimentele median sau ofensiv, ci tocmai în cel defensiv. Cu Doicaru aflat la 75% din potential, cu Frunza, Oprea si Rusmir nu îmi este frica în atac“, a mai spus Hizo. Nohai este suspendat, Iordache este accidentat, Avadanei la fel, iar înlocuitori de aceeasi valoare par a fi greu de gasit. O varianta pentru postul de fundas stînga ar fi Hamza sau, poate, Barna, tînarul jucator care în actualul campionat nu a mai jucat decît în Liga a III-a. Frunza a revenit din Moldova si este gata de joc, dupa ce a evoluat pentru nationala sa numai contra Norvegiei, însa sigur nu va juca Narcis Raducan. „Narcis este o problema pentru noi. Are o cicatrice calcifiata pe muschi, iar în jurul sau apar mereu rupturi. S-a reaccidentat saptamîna aceasta si va lipsi cu Pandurii“, a comentat Hizo absenta fostului jucator al Stelei.
Hizo si Jean Garabet, ultimul recunoscînd ca a participat la o conferinta de presa dupa 7 ani, nu au uitat nici de viitorul Ceahlaului si de proiectul deja stabilit, care este unul de lunga durata. Ambii au anuntat ca se va pune accentul pe cresterea de jucatori în curtea proprie, jucatori care nu neaparat sa fie din Piatra Neamt si împrejurimi. „Nu vrem sa aducem jucatori de la 6 ani si sa-i crestem pîna la 18 ani, pentru ca apoi sa fie buni la judet. Vrem sa îi facem buni de joc pentru prima divizie. Vrem o echipa mai buna decît ce a fost atunci cînd am terminat pe 4 si am jucat cu Juventus“, a precizat „Dulaul“. Garabet a completat ideea sibianului, amintind ca la momentul „Juventus“, Ceahlaul avea 11 jucatori titulari crescuti în curtea proprie.
Jocurile etapei a VII-a sînt urmatoarele: U Craiova - UTA Arad, Steaua - Rapid, Gloria Buzau - Unirea Urziceni (n.r. - s-a jucat aseara), U Cluj - Gloria Bistrita, Otelul - Dacia Mioveni, Poli Timisoara - FC Vaslui, Farul - CFR Cluj, Poli Iasi - Dinamo.

Articol afisat de 1346 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Internaþionale Stiri Internaþionale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective