Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2007
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 20 Septembrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
România - Albania, sanse minime la Piatra Neamt

România - Albania, sanse minime la Piatra Neamt

• anuntul a fost facut de Victor Piturca, selectionerul României • „cel mai probabil, jocul va fi în Ghencea“, a anuntat Piturca •

Victor Piturca, selectionerul echipei nationale a României, pare a fi renuntat la a disputa jocul cu Albania, ultimul al preliminariilor pentru Euro 2008, într-un alt oras decît Bucuresti. ÃŽn aceste conditii, suporterii nationalei care sperau sa îi vada pe Mutu si colegii sai pe viu la Piatra Neamt, Constanta, Craiova, Cluj sau Timisoara nu vor mai avea aceasta ocazie pe 21 noiembrie. Se pare ca Piturca este decis pentru stadionul Ghencea, datorita gazonului foarte bun. „Meciul cu Albania cred ca o sa îl jucam la Bucuresti. De ce? Pentru ca este o luna de iarna si avem nevoie de un teren care sa aiba încalzire. Nu stim ce se poate întîmpla“ a spus recent Piturca într-o emisiune TV.
Conducerea clubului Ceahlaul, prin vocile lui Gheorghe Stefan, presedintele de onoare, si Viorel Mastacaneanu, presedintele Consiliului de Administratie, spera ca nationala sa se întoarca la Piatra Neamt. Aceasta pentru ca tricolorii, în frunte cu selectionerul, se simtisera bine în orasul de la poalele Pietricicai, la acel meci cu Luxemburgul, joc disputat pe 28 martie si încheiat cu 3-0. Atunci, stadionul la ora confruntarii a fost arhiplin, jucatorii au fost încurajati pe toata durata partidei, iar în ziua sosirii nationalei la Piatra Neamt, dupa 0-0 în Olanda, 5.000 de oameni au asistat la primul antrenament al tricolorilor la Piatra Neamt. Trebuie spus ca aceasta campanie de calificari la turneul final al Campionatului European din Austria si Elvetia din 2008 a „dus“ nationala lui Piturca la Constanta, Bucuresti, Piatra Neamt, Timisoara, din nou la Constanta, pentru meciul cu Olanda de pe 13 octombrie, si, cel mai probabil, din nou la Bucuresti, pentru jocul cu Albania.
Ieri, la Comisia de Disciplina a FRF a fost prezent si Viorel Hizo, managerul general al Ceahlaului, pentru a fi judecat pentru declaratiile facute la adresa lui Sebastian Coltescu dupa meciul CFR Cluj - Ceahlaul, în care arbitrul amintit a dictat un penalty în favoarea gazdelor, desi infractiunea se petrecuse în afara suprafetei de pedeapsa. Pentru ca atunci a facut declaratii la adresa arbitrajului prestat de Coltescu, Viorel Hizo a fost chemat la Comisia de Disciplina, iar ieri a primit doar un avertisment. „Nici nu se putea altfel, avînd în vedere ca toata lumea a realizat ca arbitrul Coltescu a gresit“, a specificat Viorel Mastacaneanu, presedintele Consiliului de Administratie de la FC Ceahlaul.

Articol afisat de 1460 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Internaþionale Stiri Internaþionale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective