Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2007
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 24 Septembrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Ceahlaul, înfrîngere în 5 minute

Ceahlaul, înfrîngere în 5 minute

• Unirea Urziceni - Ceahlaul Piatra Neamt 2-0 (0-0) • au marcat Bilasco ('74) si Stancu ('78) •

Ceahlaul Piatra Neamt nu a reusit nici în etapa a VIII-a a Ligii I sa aduca vreun punct din deplasare, sîmbata, 22 septembrie, elevii lui Viorel Hizo, Dorel Zotinca si Radu Lefter pierzînd cu 2-0 partida cu Unirea Urziceni. Practic, meciul a fost transat de gazde în doar cinci minute, marcatorii golurilor fiind Bilasco, în minutul 74, si Bogdan Stancu, în minutul 78. Ceahlaul a început tare jocul. A pus presiune pe adversar, a muncit mult, a întrerupt deseori jocul prin faulturi si a încercat sa mentina adversarul departe de poarta lui Catalin Multescu. Timp de 60 de minute, Ceahlaul si-a facut treaba din punct de vedere defensiv. Asta pîna a intrat în teren Mara, care a primit acceptul lui Petrescu sa penduleze pe toata latimea terenului, fapt care s-a vazut. În atac, pietrenii au cam facut figuratie cu Frunza foarte nervos si lipsit de inspiratie si cu Golban (foto) care daca nu primeste mingi în careul advers nu prea se vede. Realizarile lui Oprea au lipsit, iar Vranjkovic a ramas iar dator, nejucînd nimic în faza ofensiva. În dreptul Ceahlaului nu s-a consemnat nici un sut pe spatiul portii, dar a fost o singura ocazie clara, în minutul 72, cu doar doua minute înainte de deschiderea scorului. A ratat Golban.
Unirea a cîstigat în urma a doua faze lucrate la antrenamente de Dan Petrescu, la care se vede experienta capatata în perioada cît a evoluat în Anglia. „Bursucul“ si-a construit o echipa masiva, disciplinata, care alearga mult si munceste pîna în ultima secunda cu rabdare. De remarcat este ca aproape toate fazele de poarta ale gazdelor s-au ivit în urma unor devieri din dueluri aeriene.
Prima ocazie s-a consemnat în minutul 14, cînd Stancu, vîrful nationalei de tineret, a scapat în spatele apararii nemtene, dar a fost întîmpinat de Multescu. Vranjkovic ('20) a încercat sa puna în pericol poarta lui Stelea, dar a fost blocat de un fundas advers, iar trei minute mai tîrziu, acelasi Multescu a iesit la timp în fata lui Stancu. În minutul 68, Balint a aruncat o minge în spatele defensivei nemtene, Stancu a încercat o deviere peste Multescu, care iesise, însa portarul Ceahlaului a prins în ultima instanta. În minutul 72 Ceahlaul putea deschide scorul. Barna a facut o cursa pe stînga, a trecut de doi fundasi adversi si a centrat perfect în careu pentru Golban, dar mingea lovita cu capul a ocolit de putin poarta lui Stelea, ramas spectator. În minutul 72, portarul pietrean a fost batut. Stelea a degajat din propriul careu, Mara a directionat din prima balonul spre careul pietrean, iar Bilasco a profitat de lipsa de reactie a fundasilor lui Hizo si a trimis cu capul peste Multescu din 6 metri. De mentionat ca si portarul pietrean a ezitat la acea faza. 2-0 a facut Stancu. Lovitura libera de pe dreapta, Paduretu a centrat înalt în marginea careului mic al oaspetilor, iar Stancu a trimis în poarta în urma unei puternice lovituri de cap, fiind scapat din marcaj de Vranjkovic. Alte rezultate consemnate în etapa trecuta au fost: Pandurii - Farul 0-1, Dacia Mioveni - Poli Timisoara 2-2; UTA - Steaua 1-1, Gloria Bistrita - Otelul 2-1.

Articol afisat de 1254 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective