Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2007
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 27 Septembrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Moldocor, primul succes la fotbal în sala

• Moldocor Piatra Neamt - Quasar Deva 3-2 (1-1) • au marcat Mihai ('4), Serban ('35) si Cojoc ('39), respectiv, Visan ('16) si Gavrila ('21) •

Moldocor Piatra Neamt a înregistrat prima victorie în actuala editie de campionat în Liga I, în etapa a II-a. „Victima“ a fost Quasar Deva, iar scorul final al partidei a fost 3-2 pentru gazde. Pentru Moldocor au marcat Nicu Mihai, în mintul 4, Claudiu Serban, în minutul 35, si Viorel Cojoc, în minutul 39, în timp ce pentru oaspeti au înscris sîmbata, în Sala Ceahlaul, Visan ('16) si Gavrila ('21).
Jocul a fost caracterizat de un numar mare de ratari, unele chiar din pozitii extraordinar de bune, cum a fost cea a lui Grigorita din minutul 38, cînd, singur cu poarta goala, a trimis pe lînga de la mai putin de un metru. De mentionat este ca cei doi portari au avut destul de mult de lucru.
Nicu Mihai a deschis scorul destul de repede, confirmînd astfel prestatia buna a Moldocorului din runda inaugurala, cînd a pierdut la Clujana Cluj Napoca într-un singur minut, timp în care a primit doua goluri. Ratarile au facut însa ca tabela sa se nu se mai modifice în dreptul gazdelor în primul mitan, însa s-a întîmplat în dreptul oaspetilor, la golul lui Visan. Quasar a marcat pentru 1-2 la numai un minut de la revenirea de la vestiare, prin Gavrila, însa de aici controlul asupra ostilitatilor din teren a fost preluat de Moldocor. Echipa pietreana a presat si-a creat ocazii, s-a aparat destul de exact, iar în minutul 35, fundasul Serban a marcat pentru 2-2 din postura de vîrf, dupa o preluare care l-a adus singur cu portarul hunedorean. Simtind ca adversarul slabeste ritmul, Moldocor a continuat sa fie periculoasa în careul ardelenilor. Grigorita a ratat singur cu poarta goala, în minutul 38, pentru ca tot în acel minut Serban sa iroseasca si el o ocazie foarte buna. ÃŽn minutul 39, Cojoc a ales, în locul unei pase în careu, sa suteze din unghi foarte închis, la vinclu, la coltul lung. A rezultat un gol spectaculos: 3-2. „Parca ma saturasem de ratarile din fata portii“, a spus la final Cojoc, jucator care îsi doreste ca alaturi de colegii sai sa termine sezonul regulat al campionatului abia început în primele 8 echipe si sa participe în play-off. „Scorul putea fi mult mai mare decît atît. Daca era 10-2, nu se supara nimeni, pentru ca am ratat ocazii imense. A venit însa golul senzational al lui Cojoc si am cîstigat, ceea ce conteaza cel mai mult“, a precizat la final Cristi Vornicu, managerul clubului pietrean.

Articol afisat de 1257 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective