Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2007
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 6 Octombrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Expo-scoala, blocatã de... concediu

• tîrgul de haine si rechizite pentru scolari a intrat în impas întrucît consilierul Irina Hirte a intrat în vacantã • „dumneaei a vorbit la Camera de Comert si s-a ocupat de tot, nimeni din primãrie nu stie nimic“, a declarat seful Biroului Relatii Publice al primãriei • Irina Hirte îsi petrece concediul în Spania si este asteptatã sã se întoarcã pe 8 octombrie •

Primul tîrg de haine si rechizite pentru copilasii care au intrat în noul an scolar s-a amînat la Piatra Neamt pentru cã lipseste omul de bazã. Actiunea primãriei se aflã în impas pentru cã Irina Hirte a intrat în concediu. În calitatea sa de consilier al primarului Stefan pe probleme sociale, dar si de consilier local al municipiului, Irina Hirte a fost cea care a venit cu ideea unei Expo-scoala, pentru a veni în sprijinul pãrintilor si copiilor scolari. Din cîte se pare, a fost si singura care s-a ocupat de pus la punct evenimentul, pentru cã în lipsa ei nimeni din Primãrie nu mai stie nimic. Sãptãmîna trecutã Irina Hirte si-a luat un binemeritat concediu pe care si-l petrece în Spania. În urma ei, tîrgul anuntat pentru ultima sãptãmînã din luna trecutã nu s-a mai fãcut si nici nu se stie cînd si dacã se mai face.
„ÃŽn acest moment nu stim ce declaratie oficialã putem oferi pe acest subiect. Sã vinã doamna Hirte. Dumneaei a vorbit la Camera de Comert cu domnul Apopii, dumneaei s-a ocupat de toate. Nu mai stim ce a fãcut si ce nu. Noi nu stim nimic si nu stie nimeni din primãrie. Noi nu avem cum sã vorbim acum cu dînsa si nici dumneaei n-a sunat. Cum vine, cum va anunta ce se va întîmpla cu tîrgul“, a declarat Dana Mungiu, seful Biroului Relatii Publice al primãriei.
Pe 12 septembrie, consilierul Irina Hirte a anuntat cã, pentru prima datã în oras, autoritãtile locale vor sã deschidã portile unui tîrg special dedicat începutului de an scolar, ba chiar se gîndeau sã-l instituie ca traditie. Deschiderea tîrgului a fost anuntatã pentru prima sãptãmînã de scoalã, apoi amînatã cu încã sapte zile din motive obiective de adunat firmele producãtoare sub acelasi acoperis. A trecut o sãptãmînã, au trecut douã, a trecut aproape o lunã, scoala a început de mult, iar tîrgul nu s-a mai fãcut. Poate sãptãmîna viitoare, cînd Irina Hirte va fi revenit la serviciu. Consilierul local este asteptat sã revinã în tarã pe 8 octombrie.

Articol afisat de 1435 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective