Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2007
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 8 Octombrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Masinã furatã de autostopist

Ion B., în vîrstã de 40 de ani, din comuna Hangu, s-a pricopsit cu un dosar penal dupã ce a sustras o autoutilitarã Dacia pe care a distrus-o, intrînd cu ea într-un gard. Fapta mai putin obisnuitã s-a înregistrat vineri, în jurul orei 10, la intersectia dintre DC 146 si DN 15, în comuna Hangu.
Cercetãrile politistilor au stabilit cum au decurs evenimentele. În timp ce se deplasa pe drumul comunal din satul Audia, Ion B. a fost luat la ocazie de Vasile C. care conducea o autoutilitarã Dacia. Ajunsi în centrul comunei Hangu, soferul a coborît din masinã si a mers la un magazin, lãsîndu-l pe Ion B. singur în autovehicul. Profitînd de faptul ca soferul lãsase cheile în contact, Ion B. nu a mai stat pe gînduri si, desi era bãut bine, a trecut la volan, a pornit masina si a plecat. În momentul în care a pãtruns în intersectia cu DN 15, Ion B. a pierdut controlul volanului, autovehiculul intrînd într-un gard. În urma impactului, autovehiculul a fost serios avariat, pagubele fiind evaluate la 5.000 de lei. Anuntati telefonic, politistii s-au deplasat la fata locului unde l-au gãsit pe infractor, acesta abia mai tinîndu-se pe picioare din cauza stãrii de ebrietate în care se afla.
Ion B. a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii îmbibatiei de alcool în sînge. În urma verificãrii în baza de date s-a constatat cã bãrbatul avea permisul de conducere suspendat din data de 12 august 2007, pentru conducerea unui autovehicul fiind sub influenta bãuturilor alcoolice. Oamenii legii au întocmit un dosar penal, Ion B. urmînd sã fie cercetat sub aspectul comiterii infractiunilor de furt, refuz de recoltare de probe biologice, conducere fãrã permis si distrugere.

6 dosare pentru infractiuni rutiere

Ion B. nu a fost singurul nemtean care s-a ales cu dosar penal pentru comiterea unei infractiuni rutiere. Alti sase soferi au fost prinsi în acest week-end în ofsaid de politistii nemteni.
Vineri dimineatã, politistii romascani l-au depistat pe Costicã A., de 41 de ani, din Bâra, care conducea un autoturism marca Dacia 1310, avînd suspendat dreptul de a conduce autovehicule din data de 23 septembrie 2007.
Vineri dupã-amiazã, politistii l-au prins pe Ciprian S., de 44 de ani, din Piatra Neamt, care conducea un autoturism pe DN 15D, desi era bãut. Alcooltesterul a evidentiat o alcoolemie de 0,69 mg./l alcool pur.
Sîmbãtã, în jurul orei 17.15, un echipaj al Politiei Roman l-a depistat, pe strada Islazului, pe Ionel B., de 40 de ani, din Roman, care conducea o Dacie, desi avea o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur.
Tot bãut la volan a fost prins si Vasile B., de 34 de ani, din Crãcãoani, care conducea un Mercedes pe strada Cuza Vodã din Tîrgu Neamt. În cazul lui, ceasul alcooltesterului s-a oprit la 0,66 mg/l alcool pur.
Alti doi soferi care s-au ales cu dosare penale si au rãmas si fãrã permise de conducere sînt Constantin D., de 47 de ani, din Roman (0,62 mg/l alcool pur), si Daniel B., de 26 de ani, din Piatra Neamt (0,90 mg/l alcool pur).

Articol afisat de 1702 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective