Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2007
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 17 Octombrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

DIRECTOR DOAR TREI ZILE

• profesorul Gheorghe Alexandrescu, adjunctul Liceului Comercial Spiru Haret, a demisionat • la trei zile dupã instalarea în functie • motivele sînt „personale“, fãrã alte amãnunte • decizia sa a uimit si conducerea Inspectoratului Scolar Neamt • „Domnul Alexandrescu este tînãr si ne puneam sperante în dumnealui. Dar este vointa sa si nu putem decît sã o respectãm“, a declarat Gabriela Banu, inspector scolar general adjunct al ISJ Neamt •

Proaspãt numit în functia de director adjunct al Liceului Comercial Spiru Haret, profesorul Gheorghe Alexandrescu a demisionat din functie dupã o vechime de trei zile. El a precizat în cererea de demisie cã renuntã la atributiile de secund al unitãtii de învãtãmînt „din motive personale“. Lipsa unor motive clare pe baza cãrora a luat aceastã decizie i-a uimit si mai mult pe reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean Neamt, întrucît ei l-au pus în aceastã functie vineri, 12 octombrie, odatã cu instalarea pe scaunul de director plin a fostului inspector scolar Victor Grigorescu. „Am aflat de demisia domnului profesor Gheorghe Alexandrescu si ne-a mirat foarte mult, cu atît cu cît abia avea trei zile de la preluarea functiei. Vom analiza acest demers si poate vom reusi sã aflãm care sînt «motivele personale» pentru care si-a dat demisia. Din pãcate, inspectorii pe probleme de management sînt plecati pe teren si nu s-a reusit analizarea demisiei. Domnul Alexandrescu este tînãr si noi ne puneam sperante în dumnealui, considerînd cã prin ocuparea functiei de director adjunct avea sansa de a se pregãti pentru a sustine un concurs si obtinerea mandatului de director plin. Dar este vointa sa si nu putem decît sã o respectãm. Nominalizarea profesorului Alexandrescu ca director adjunct al Liceului Comercial Spiru Haret a venit din partea colegilor de cancelarie, iar noi am fost de acord cu ea si am avizat-o“, a declarat profesoara Gabriela Banu, inspector scolar general adjunct al Inspectoratului Scolar Judetean Neamt. Urmãtorul pas pe care Inspectoratul trebuie sã-l facã este sã identifice alt adjunct pentru respectiva unitate de învãtãmînt. Pentru aceasta, inspectorii scolari vor merge la sedinta Consiliului Profesoral, care se va constitui la Liceul Comercial Spiru Haret, si se vor face propuneri. Acesta trebuie sã se bucure atît de sustinerea colegilor, cît si de aprecierea forului care conduce învãtãmîntul nemtean. Am încercat sã aflãm si opinia proaspãtului demisionar cu privire la motivul ce l-a fãcut sã renunte la functie dupã doar trei zile, în conditiile în care douã au fost de week-end, dar nu am reusit, nefiind de gãsit ieri dupã-amiazã în liceu.

Articol afisat de 1917 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de cichi.cean la data 18.10.2007 13:09
"am intilnit si romani verticali"
daca e cum banuiesc si anume ca dl director nu poate lucra sub "bagheta marelui Grigorescu" atunci deja are nota 10+++ .Ideea este ca pleaca din biroul lui Grigorescu in cancelaria lui Drexler(deci din lac in put- nu am papat ultima litera)si deci tot naspa e.Mare ghinion are dl director.Ar fi bine daca reprezentantii ISJ(ca tot ajung pe la scoala)sa-i intrebe pe profesorii de acolo daca vor sa fie condusi de dl Grigorescu pt ca s-ar putea sa-i bata gandul si pe ei de vreo demisie.Numai prof la Spiru Haret sa nu fii(chiar daca ai primi si spor pt asa ceva).Sper ca dl director sa fie consecvent pt ca invatamantul nemtean a ajuns ca o stana in care nu ai voie sa behai decat daca dai lapte portocaliu(si nici atunci).Sper ca Lacatusu-Banu sa aiba "tupeul" sa arunce la cos expiratii ca Grigorescu pt ca unii ca el sunt "PROBLEMELE PERSONALE" ale unor oameni care ar putea face ceva.
Ad�ugat de mitica la data 19.10.2007 20:45
Pt inspectorii ISJ
Ce faceti dragii mei?A fost bun pestele de la cei doi directori, Vasile si Maria Raschitoru?Ca i-am vazut umbland pe la portile voastre sa va ofere o specialitate a casei, na, cine stie, doar asa se mai pot tine oleaca in functie, asta pana cand, nu stiu.Ceea ce stiu e ca faceti compromisuri si sunteti unsi pana peste cap.RUSINE SA VA FIE SI SA VA STEA PESTELE IN GAT!DAR DEGEABA CA A FOST DEJA CONSUMAT DE CATEVA ZILE!
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective