Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2007
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 17 Octombrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Bãtaie ca în Vestul sãlbatic

O bãtaie „parte în parte“, soldatã cu îngrijiri medicale si cu cercetãri din partea Politiei, s-a petrecut luni seara, 15 octombrie, în fata unui bar din localitatea Dragomiresti. Lucrãtorii Politiei, care s-au deplasat la fata locului, au concluzionat cã, în jurul orei 21, Constantin B., în vîrstã de 35 de ani, pe de o parte, si Stefan R., în vîrstã de 48 de ani, respectiv Costel R., în vîrstã de 30 de ani, de cealaltã, s-au încãierat, asta pe fondul consumului de bãuturi alcoolice. ÃŽn cele din urmã, Constantin B. a fost „dovedit“ de adversarii sãi, ajungînd la Spitalul Judetean Neamt, cu traumatism cranio-cerebral acut si etilism acut. Oamenii legii fac o serie de cercetãri în cauzã, sub aspectul sãvîrsirii infractiunii de „lovire si alte violente“. T.C.

La puscãrie din cauza amenzii

Un tînãr în vîrstã de 22 de ani, din orasul Tîrgu Neamt, a ajuns în arestul Politiei si apoi la închisoare, pentru cã s-a sustras, o bunã perioadã de vreme, de la executarea unui mandat pentru o pedeapsã privativã de libertate. Viorel Daraban a fost capturat luni, 15 octombrie, în jurul orei 11, pe baza unei sentinte definitive de trei luni de puscãrie pentru neplata unei amenzi penale. Totodatã, oamenii legii vor verifica dacã tînãrul nu a sãvîrsit si alte infractiuni în perioada cît a fost cãutat. T.C.

Soferi penali

Politia Rutierã a avut din nou „de furcã“ cu soferii care au urcat la volan fãrã sã le pese de prevederile Codului Rutier, luni, 15 octombrie, întocmind douã dosare penale din aceastã cauzã. ÃŽn jurul orei 8.15, romascanul Florin N. a fost tras pe dreapta, pe strada Primãverii, astfel stabilindu-se cã avea, în aerul expirat, o îmbibatie alcoolicã de 0,43 „la mie“. Pentru conducere fãrã permis, riscã sã ajungã la închisoare Valentin L., în vîrstã de 20 de ani, din municipiul Piatra Neamt, deoarece a urcat fãrã drept la volanul unei Dacia Nova. Tînãrul a condus pe bulevardul Decebal din municipiul resedintã de judet, pînã ce a fost oprit de politisti. T.C.

Mort subit

Un nou caz de „moarte suspectã“ a intrat în atentia politistilor din Piatra Neamt, luni, 15 octombrie, în urma unei sesizãri primite telefonic de la o femeie în vîrstã de 44 de ani. Elena C. a anuntat cã vecinul sãu, Neculai G., în vîrstã de 53 de ani, a decedat în casã, echipa operativã descoperind, într-adevãr, cadavrul pe un pat. Din primele cercetãri nu a reiesit cã bãrbatul ar fi fost agresat în vreun fel, iar în casã nu erau urme de jaf. Trupul neînsufletit va fi autopsiat, în functie de rezultatul acestei expertize urmînd sã fie luate mãsurile legale.

Articol afisat de 1567 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(T.C.)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective