Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2007
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 22 Octombrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Ceahlãul, egal muncit pe zãpadã

Ceahlãul, egal muncit pe zãpadã

• Ceahlãul - FC Vaslui 1-1 (0-1) • au marcat Ayza, în minutul 50, respectiv, Ljubinkovic, în minutul 11 • la meci a asistat o galerie de 600 de oameni veniti de la Vaslui • antrenorul-jucãtor Dorinel Munteanu a fost testat antidoping •

Ceahlãul Piatra Neamt a muncit din greu pe un teren moale, acoperit în totalitate de un strat de zãpadã, pentru un punct în fata celor de la FC Vaslui. Vremea a influentat în mod negativ desfãsurarea partidei de ieri de la Piatra Neamt, deoarece în multe momente mingea era jucatã ca la tenis cu trimiteri din prima cãtre vîrfuri si cu respingeri, de multe ori gresite, ale fundasilor. Atacantii s-au bãtut, au alergat mult în jumãtãtile adverse, încercînd sã profite de gafele fundasilor, dar neputînd sã controleze balonul asa cum si-ar fi dorit, nu au reusit realizãri numeroase. Astfel, s-a terminat 1-1, dupã o partidã în care a iesit în evidentã spiritul de luptãtor al jucãtorilor celor douã combatante si mai putin calitãtile tehnice ale acestora. De fapt, si golurile s-au marcat în urma unor suturi proaste din afara careului, care s-au transformat în pase decisive. Ceahlãul are meritul de a fi crezut în puterea ei de luptã si de a fi muncit pînã la final pentru un rezultat bun. Asta în timp ce Vasluiul s-a cantonat în propria jumãtate în ultimele 20 de minute de joc, toti jucãtorii lui Dorinel Munteanu trãgînd cu dintii de egal.
Nici o fazã de poartã în primele zece minute nu s-a consemnat, astfel cã nimeni nu se astepta la deschiderea scorului din minutul 11. ÃŽn urma unui corner, fundasii pietreni nu au respins cum ar fi trebuit, Temwanjera a recuperat si a pasat înapoi pentru sutul internationalului Dorinel Munteanu. Starea proastã a gazonului a transformat sutul într-unul slab, însã mingea a trecut printr-un mãnunchi de jucãtori si a ajuns la Ljubinkovic. Nemarcat si scos din ofsaid de Cebotaru, sîrbul a preluat si a trimis pe lîngã Matache, iesit în întîmpinare: 0-1. Primul sut pe poartã al gazdelor a venit abia în minutul 17, cînd Cebotaru a încercat vigilenta lui Hãisan de la aproape 20 de metri. Portarul vasluian a prins fãrã probleme, cum s-a întîmplat de altfel si în minutul 20, atunci cînd a sutat Schumacher din interiorul careului oaspetilor. Ayza a fost blocat de Panait (‘26), pentru ca arbitrul de sanctioneze pozitia de ofsaid a lui Temwanjera în minutul 30, fazã la care africanul marcase din pasa lui Sorin Frunzã.

Deaconu nu a vãzut „galben“ pentru Panait

Minutul 34 a fost unul în care arbitrul Alexandru Deaconu a gresit grav. Golban a trecut la mijlocul terenului de Panait, acesta a faultat din spate, însã Deaconu nu a acordat galben vasluianului. Ar fi fost al doilea si FC Vaslui ar fi jucat în 10 oameni o orã. Cum terenul era foarte greu, erau premize reale ca Ceahlãul sã poatã profita de oboseala oaspetilor.
Pînã la pauzã, Apostol si Hãisan au mai respins douã mingi care puteau sã însemne pericol pentru poarta oaspetilor, la vestiare s-a plecat cu 0-1 pe tabelã.
La pauzã a mutat Hizo. L-a aruncat în luptã pe Doicaru, în locul lui Cebotaru, „sters“ ieri, iar schimbarea s-a cunoscut. Golban, aflat în partea stîngã de atac a gazdelor, a preluat si a scos dintre trei adversari la Schumacher, iar acesta a trimis central spre Doicaru. Nouarul pietrean a continuat bine pentru urcarea lui Nohai si fundasul a încercat sutul în fortã. Mingea, ca la deschiderea scorului, nu a avut forta necesarã si a ajuns în mijlocul careului la Ayza, care l-a executat pe Hãisan: 1-1, în minutul 50.
Pînã la finalul partidei, Ceahlãul a presat si a încercat sã înscrie golul victoriei. Terenul prost nu i-a ajutat pe nemteni si astfel Golban a avut o singurã posibilitate de a înscrie, în urma unei lovituri libere, dar a fost blocat de un fundas vasluian. De partea cealaltã, sutul lui Panait (‘67) a fost deviat, iar mingea a trecut putin pe lîngã butul gazdelor, pentru ca un minut mai tîrziu acelasi fundas sã suteze încet spre vinclu pentru parada lui Matache, care a vãzut tîrziu balonul. De mentionat este faptul cã Dorinel Munteanu si Laurentiu Ivan de la oaspeti si Constantin Schumacher si Florin Nohai de la Ceahlãul au fost testati antidoping.
Meciurile etapei a XI-a a Ligii I la fotbal disputate vineri, sîmbãtã si duminicã, pînã la ora 17, s-au încheiat astfel: U Craiova - U Cluj 1-1, Gloria Buzãu - Dacia Mioveni 0-1, Poli Timisoara - Otelul 4-1, Poli Iasi - Rapid 0-2, Pandurii - Dinamo 0-1. Ieri, dupã ora 17 s-au mai jucat Farul - UTA si CFR Cluj - Unirea Urziceni, în timp ce Steaua - Gloria Bistrita s-a amînat pentru 5 decembrie.

Articol afisat de 1671 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective