Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2007
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 23 Octombrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Afaceristul Mihai Cojocaru, cu acte la PLD Tîrgu Neamt

Afaceristul Mihai Cojocaru, cu acte la PLD Tîrgu Neamt

• el a confirmat existenta unei adeziuni la aceastã formatiune politicã, dar nu a vrut sã facã vreo declaratie oficialã • anul trecut, omul de afaceri fusese nominalizat candidat PD pentru Primãria Tîrgu Neamt la alegerile locale din 2008 • tot în 2006, el a demisionat din partidul lui Bãsescu •

Mihai Cojocaru, cunoscut om de afaceri din Tîrgu Neamt, a devenit, de curînd, membru al Partidului Liberal Democrat. Tîrgnemteanul a confirmat existenta unei adeziuni pe numele sãu la formatiunea politicã condusã de Theodor Stolojan, dar a preferat sã nu facã, deocamdatã, nici o declaratie oficialã pe aceastã temã. Mihai Cojocaru reintrã pe scena politicã, dupã circa un an de la despãrtirea de democrati. Acesta fusese nominalizat, anul trecut, drept candidatul PD pentru Primãria Tîrgu Neamt la alegerile locale din 2008, dar a hotãrît sã demisioneze din acest partid dupã ce s-a anuntat cã primarul Decebal Arnãutu intrã în rîndul democratilor. La PLD a trecut si Mircea Pintilie, recent demisionat din PD. „Am intrat în PLD pentru cã am gãsit aici niste oameni care mã reprezintã, cum ar fi Gheorghe Stefan, un om care nu umblã cu jumãtãti de mãsurã. Ce spune, aia face. Voi munci cu toate fortele alãturi de aceastã echipã, alãturi de care îmi face plãcere sã mã aflu. La PD intraserã multi din PSD, cu conceptii învechite, nu mai puteam rãmîne alãturi de ei pentru cã nu mai aveam aceleasi optiuni“ ne-a declarat Mircea Pintilie.
Intrarea celor doi potenti oameni de afaceri în PLD are loc intr-un moment în care organizatia de la Tîrgu Neamt nu are încã stabilit candidatul pentru Primãria Tîrgu Neamt, lucru care dã nastere la speculatii pe aceastã temã. Doctorul Tudorel Axinia, presedintele liberal-democratilor din urbea de sub Cetate, ne-a declarat cã, la sfîrsitul sãptãmînii, va avea loc o întrunire a Biroului Organizatiei Orãsenesti a PLD, unde vor fi prezentate noile adeziuni, fiind foarte posibil sã fie operate schimbãri la nivelul staff-ului de conducere.
Din Birou fac parte în acest moment doctorul Tudorel Axinia, presedintele organizatiei, patru vicepresedinti, respectiv Florin Grãdinaru, Florin Soric, Iulian Pascu, medicul Dinu Trutã, alãturi de care se mai aflã patru membri si doi supleanti. În aceeasi echipã sînt inclusi Tatiana Stefãnescu, presedinta organizatiei de femei, si Florin Apetrei, liderul tinerilor liberal democrati de pe malurile Ozanei.
Doctorul Axinia ne-a spus cã nu are intentia sã candideze pentru Primãria Tîrgu Neamt. „Eu nu voi participa la aceastã cursã electoralã pentru functia de primar. Mandatul meu este de a organiza formatiunea localã si de a supraveghea desfãsurarea alegerilor în cele douã sesiuni electorale, europarlamentare si locale. Urmeazã ca pe bazã de optiuni sã-si prezinte candidatura membri ai PLD, care vor fi supusi analizei Biroului Executiv. Pentru noi sînt foarte importante europarlamentarele, pentru care începem sã ne pregãtim, avînd în vedere cã startul campaniei electorale se dã pe 25 octombrie. Atît în campania electoralã, cît si ulterior vom milita pentru recunoasterea calitãtii, drepturilor si îndatoririlor unui europarlamentar, liant între investitorii strãini si activitatea economicã localã. Eu rãspund si de cele 16 comune arondate si îndeplinesc inclusiv functia de secretar zonal“ a precizat presedintele PLD Tîrgu Neamt, formatiune care numãrã în prezent circa 350 membri cu adeziune înregistratã inclusiv la Biroul judetean.

Articol afisat de 2239 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Ramona AANEI)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective