Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 1 Noiembrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Asfalt în loc de dale, în centrul Romanului

Modernizarea centrului municipiului Roman este în toi, asa cum multi automobilisti sau pietoni care traverseazã zona au putut observa, mai ales datoritã micilor inconveniente care au apãrut în trafic, rezultate ale santierului cu sensurile unice de pe strãzi. Unii oameni s-au mirat cã nu se folosesc dale, ci se asfalteazã, dar administratia publicã a dat asigurãri cã lucrãrile vor fi de bunã calitate, iar cînd Romanul va fi „lovit“ de prosperitate, atunci va schimba covorul asfaltic cu dale. „Trotuarele vor fi fãcute dupã toate standardele, la fel si scãrile din fata Colegiului National «Roman Vodã». Este adevãrat si aspectul pe care cineva ar putea sã-l comenteze, cã în zona centralã a oraselor, de regulã, se folosesc dale. Dar, sã ne gîndim cã pretul la dale, fatã de ceea ce rezolvãm noi, pe moment, cu asfalt, este de vreo cinci ori mai mare. Anul acesta, aducem trotuarele la starea în care sã poatã fi folosite si, în momentul în care vom avea resurse, în functie de prioritãti, vom schimba acest asfalt cu dale“, a declarat Dan Ioan Cãrpusor, primarul municipiului Roman.

Articol afisat de 1625 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(V. MUSAT)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de constanta la data 01.11.2007 19:39
D-ale cui?
Cred ca 'domnia; primarelui Carpusor se aproie de un final asteptet 'cu netarmurita' apreciere! Cred ca si dansul doreste sa se retraga (suficient de repede de pe piata ... zarzavagiilor politici pe care a alimentat-o suficient si din care s-a 'cam ingrasat'! Dane, las-o mai moale, pana nu vin .. cei care trebuiau sa vina de acum cativa ani! Ai facut ceva pentru urbe, dar de fapt era pentru una dintre firmele tale sau ale 'pretenarilor' la care erai asociat! "Punem asfalt ca n-avem bani de dale dar le vom inlocui cu dale cand vom avea bani"; cam asta spune primarele! Intrebarea mea: pe banii cui? Stie primarele ca dintre multe blocuri se poate iesi numai cu 2 km/h? Asta din cauza gropilor facute de 'groparii angajati de primar pe bani nostri" (strica si acopera cu pamant!). Noi pentru ce platim taxa de drum? Pe primare il doare-n cot (chiar i-as dori asta!) de noi, platitori de taxe! Azi vopseste bordurile ca sa aiba ce sterge maine si revopsi ...! Carnavalul romaes continua! Succes!!!
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective