Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 8 Noiembrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Patru accidente rutiere în zece ore

• neatentia pietonilor, dar si a conducãtorilor auto au fost principalele cauze • din fericire, cele patru victime s-au ales cu leziuni usoare •

Patru persoane au ajuns la spital marti, 6 noiembrie, dupã ce au fost victimele a tot atîtea evenimente rutiere petrecute pe arterele rutiere ale judetului. Primul accident din seria celor patru, a avut loc în jurul orei 8.40, pe DN 12C, în apropierea localitãtii Bicaz. Vasile H., în vîrstã de 35 de ani, din Tîrnãveni, judetul Mures, conducea un autoturism Renault Clio pe DN 12 C. Ajuns în punctul denumit „Cheita”, într-o curbã la stînga, autoturismul a derapat pe o portiune de gheatã, iar soferul a pierdut controlul volanului, vehiculul izbindu-se frontal de parapetul din piatrã de pe partea dreaptã a sensului de mers. Accidentul s-a soldat cu rãnirea usoarã a unui pasager din autoturism, respectiv Zamfira H., de 68 de ani, din Tîrnãveni.
Cel de-al doilea accident s-a petrecut în jurul orei 9.30, pe bulevardul 9 Mai din Piatra Neamt. Valentin S., în vîrstã de 25 de ani, din localitate, conducea un autoturism Renault. Ajuns în dreptul unei treceri pentru pietoni semnalizatã corespunzãtor, soferul nu a acordat prioritate lui Constantin B., de 40 de ani, din Dumbrava Rosie, lovindu-l în plin. Pietonul a fost luat pe capotã si proiectat pe carosabil. Bãrbatul s-a ales cu leziuni usoare. Urmãtorul incident a avut loc în jurul orei 18.05, pe DC 145, în comuna Gîrcina. Constantin S., de 24 de ani, din Dulcesti, conducea un autobuz marca Roman. Tînãrul a oprit în statia de autobuz de pe DC 145 din Gîrcina, pentru a lua cîtiva cãlãtori. Datoritã faptului cã nu a asigurat autovehiculul cu frîna de ajutor în timp ce pasagerii coborau, autobuzul a rulat cu spatele circa o jumãtate de metru, moment în care l-a surprins si accidentat usor pe Gheorghe R., de 58 de ani, din Gîrcina, care coborîse din autobuz.
Ultimul accident, din seria celor patru, a avut loc în jurul orei 18, pe DN 15. Elena S., de 48 de ani, din Piatra Neamt, conducea un autoturism Dacia, pe DN 15. Ajunsã în comuna Sãvinesti, l-a surprins si accidentat usor pe Constantin A., de 37 de ani, din localitate, care circula cu bicicleta si nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers.

Articol afisat de 1767 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU, T. CIOBOTARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective