Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 12 Noiembrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlãul, neputintã, disperare si arbitraj mediocru

• Ceahlãul - Otelul Galati 0-1 (0-1) • a marcat Silviu Ilie (‘27) • arbitrul Laurentiu Dansa din Oradea a fluierat aproape toate fazele „dificile“ pentru Otelul • Frunzã a ratat o ocazie monumentalã în prelungiri •

Ceahlãul Piatra Neamt a pierdut cu 0-1 partida din etapa a XIV-a a Ligii I la fotbal cu Otelul Galati. Partida s-a disputat în fata a numai 2.000 de oameni, însã a fost slabã din toate punctele de vedere.
Ceahlãul a avut o dominare sterilã în prima reprizã, pentru ca în cea de a doua sã nu reuseascã sã aducã prea des mingea în fata portii gãlãtene, Otelul apãrîndu-se pe baricade. Avînd de fluierat un meci extrem de încîlcit, arbitrul orãdean Laurentiu Dansa a lãsat impresia cã l-a scãpat din mînã. Parcã fiind protejat de faptul cã orice declaratie la adresa arbitrajului va fi sanctionatã drastic de FRF, orãdeanul a fluierat toate fazele încîlcite în favoarea oaspetilor care s-au vãitat la orice contact, în unele cazuri fãrã sã aibã dreptate. Iritarea din jocul gazdelor a crescut astfel, iar Ceahlãul, fãrã Schumacher în repriza secundã, a patinat în gol.
Nici Hizo nu a pãrut a fi inspirat ieri. L-a aruncat în luptã pe Doicaru în locul lui Ayza si astfel a schimbat sistemul tactic. A vrut trei atacanti, dar Golban nu a dat randamentul scontat, asa cum nici Doicaru si Frunzã nu s-au vãzut deloc în margini. Schumacher a fost înlocuit de un Vranjkovic ce nu meritã mai mult de nota 4 si astfel Otelul a fost capabilã de o defensivã totalã.
Ceahlãul a început parcã mai bine meciul. ÃŽn minutul 11, Ayza a ajuns în pozitie de centrare în partea dreaptã, a aruncat mingea în careu, Oprea a preluat si a sutat în blocajul unui adversar. Ayza (‘24) a scãpat iar pe dreapta, în urma unei pase a lui Frunzã, însã centrarea în fortã a brazilianului a fost trimisã în corner de Jelev. Deschiderea scorului s-a produs în minutul 27, la primul sut pe poartã al meciului. Paraschiv a ajuns în partea dreaptã, i-a trimis în careu lui Silviu Ilie care, lejer marcat, s-a întors spre centru si a sutat imparabil la vinclu. Frunzã (‘30) si Jula (‘34) au fost aproape de a mai înscrie, însã încercãrile lor au rãmas fãrã rezultat pe tabelã, pentru ca în minutul 35 Barna sã expedieze primul sut pe poartã al gazdelor în aceastã confruntare. Frunzã si-a încercat norocul si din loviturã liberã, dar a ratat tinta, pentru ca Stan (‘40) sã rateze o bunã sansã de gol la pãtrunderea în careul lui Multescu, care a prins în doi timpi.
Repriza secundã a debutat cu intarea lui Doicaru în locul lui Ayza si schimbarea asezãrii tactice a lui Hizo. Ceahlãul a presat careul lui Grybauskas, dar prima ocazie a mitanului secund a apartinut oaspetilor, Paraschiv (‘51) tintindu-l pe Multescu din interiorul careului de 16 metri. Schumacher (‘56) a sutat de la 20 de metri, dar pe lîngã, pentru ca Doicaru (‘60) sã suteze sub barã pentru reflexul de zile mari al portarului Otelului.
Pînã la prelungiri, doar un joc anost. Ceahlãul a presat continuu, dar fãrã eficientã si inteligentã, în timp ce Otelul a bubuit totul. În minutul 90+3, Frunzã a scãpat singur cu portarul gãlãtean, dar a sutat slab si i-a dat ocazia lui Jelev sã salveze victoria Otelului.

Articol afisat de 1350 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective