Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 15 Noiembrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Nationala micã s-a întretinut cu Pinalty

Nationala micã s-a întretinut cu Pinalty

• presedintele de onoare al Ceahlãului, Gheorghe Stefan, prevede o victorie la cel putin trei goluri diferentã a României cu Malta • Florin Prunea a dat asigurãri cã finala Cupei României va fi la Piatra Neamt, dacã nu va fi jucatã de douã echipe din Bucuresti • fotbalistii au rãmas impresionati de stadionul pietrean •

Echipa nationalã a tineret a României a fost vizitatã ieri de presedintele de onoare al Ceahlãului, Gheorghe Stefan. Acesta s-a întretinut cîteva minute cu antrenorul Emil Sãndoi si cu Florin Prunea, presedintele Comisiei de relatii internationale din cadrul FRF, dupã care a prezis cã tricolorii mici vor cîstiga cu 3-0. „Nu m-as supãra ca tineretul sã strice traditia începutã de echipa mare, care în primãvarã a învins cu 3-0 Luxemburgul, si sã ofere publicului pietrean un spectacol frumos cu mai multe goluri. Eu as fi fericit dacã as pierde acest pariu“, a declarat Stefan. A mai spus cã îsi doreste ca un succes la Piatra Neamt al echipei lui Sãndoi sã fie continuat cu o serie de rezultate pozitive ale acestei formatii care sã aducã o calificare la turneul final al Campionatului European din 2009. „Ar fi o performantã notabilã pentru nationala de tineret“, a continuat Gheorghe Stefan.
„Trebuie sã multumesc celor din Piatra Neamt pentru ajutorul acordat în campania de calificare la EURO 2008 a primei reprezentative“, a început Florin Prunea discursul în fata presei. Dupã care a precizat cã o comisie UEFA a fost prezentã la Bucuresti pentru a vedea proiectul noului stadion national, iar un reprezentant al forului fotbalistic european a precizat cã singura arenã din România care poate gãzdui în cele mai bune conditii un meci de Liga Campionilor este cel de la Piatra Neamt. Prunea nu a uitat nici de înfiintarea unei „academii“ de fotbal la Tîrgu Neamt, dupã care i-a avertizat pe elevii lui Sãndoi de dificultatea partidei de mîine searã, cu Malta. Referindu-se la arena pe care se va disputa partida din preliminariile EURO 2009 la tineret, selectionerul tricolorilor, Emil Sãndoi, a fãcut o remarcã interesantã: „Acest stadion poate candida serios la un premiu de frumusete si utilitate cu multe din stadioanele din Europa“.
Ciprian Deac (CFR Cluj Napoca), Gabriel Torje (Politehnica Timisoara) si Cristian Tãtãrusanu (Gloria Bistrita) au rãmas impresionati de felul în care este organizat tot ceea ce tine de meciul cu Malta si vor sã ofere publicului local o partidã de calitate, care sã îi rãsplãteascã pe cei ce vor veni în tribune sã încurajeze nationala de tineret. „Doresc sã arãtãm respect nationalei de tineret asa cum am am arãtat si echipei mari a României. Acesti copii meritã sprijinul nostru si cred cã vor ajunge la turneul final“, a precizat Gheorghe Stefan.
Biletele pentru meciul România - Malta, din preliminariile Campionatului European de fotbal pentru tineret, sînt puse în vînzare la casele de bilete ale Stadionului Ceahlãul. Cei ce vor sã vadã meciul de la peluze vor plãti pentru un bilet 5 lei, iar cei care vor sã asiste la partidã de la tribuna a II-a vor scoate din buzunar 10 lei. „Le pregãtim suporterilor si surprize“, a anuntat presedintele de onoare al Ceahlãului.

Articol afisat de 1716 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective