Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 21 Noiembrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Nas în nas cu politia exact cînd nu trebuia

Politistii orasului Roznov au finalizat patru dosare penale privind comiterea unor infractiuni prevãzute si pedepsite de Codul Rutier. În toate cazurile, oamenii legii au propus trimiterea în judecatã a persoanelor cercetate, acestea riscînd sã ajungã în fata instantei. Neculai T., în vîrstã de 40 de ani, din comuna Borlesti, a fost cercetat pentru comiterea infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul avînd permisul de conducere suspendat si refuz de recoltare probe de sînge. Pe data de 11 august, bãrbatul a fost depistat de un echipaj al Politiei Rutiere Roznov în timp ce conducea un autoturism Dacia. La solicitarea politistilor, el a declarat cã nu are asupra sa documentele de legitimare si nici ale masinii. Testat cu alcooltesterul s-a constatat cã avea în aerul expirat o concentratie de 1,31 mg/l alcool pur. Condus la Spitalul Roznov, individul a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii îmbibatiei de alcool în sînge. Dupã ce au verificat în baza de date, politistii au constatat cã Neculai T. avea permisul de conducere suspendat din septembrie 2006, avînd un dosar penal pentru refuz de recoltare probe de sînge.
Mihai H., de 39 de ani, din Roznov, a fost cercetat pentru
comiterea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fãrã a poseda permis de conducere, iar Vasile M., de 29 de ani, din Roznov, pentru comiterea infractiunii de încredintarea conducerii unui autovehicul cãtre o persoanã care nu poseda permis de conducere. Pe 25 august 2007, o patrulã a Politiei Roznov l-a depistat pe Mihai H. care conducea un autoturism Dacia, fãrã a avea permis de conducere. Masina aprtinea lui Vasile M. care i-a încredintat-o tînãrului desi stia cã acesta nu are permis.
Cãtãlin N., de 43 de ani, din Borlesti, a fost cercetat pentru conducere a unui autovehicul avînd în sînge o îmbibatie alcoolicã peste limita legalã. Pe data de 13 octombrie, politistii au fost sesizati despre producerea unui eveniment rutier în anexa Chintinici a orasului Roznov. La fata locului, oamenii legii au gãsit un autoturism Peugeot rãsturnat precum si pe sofer. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul arãtînd în aerul expirat o concentratie de 1,40 mg/l alcool pur. Analizele de laborator au arãtat cã soferul avea în sînge o îmbibatie alcoolicã de 2,70 la mie, respectiv 2,55 dupã o orã de la recoltare.

Articol afisat de 1525 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective