Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 22 Noiembrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Tigani încãierati pe „tigare“

• douã grupuri de tigani s-au bãtut în oborul din Girov cu topoare si rãngi • una dintre victime are doar 4 ani •

Cã fumatul dãuneazã rãu sãnãtãtii, o stie toatã lumea. Dar cã o tigarã poate sã bage în spital trei persoane, asta cu sigurantã este de domeniul Cãrtii Recordurilor. Douã grupuri de tigani, unul din comuna Girov, celãlalt din comuna Rãzboieni, au încins o bãtaie ca-n filme, tot scandalul pornind de la o... tigarã. Incidentul a avut ca loc de desfãsurare terenul viran situat în apropierea oborului organizat sãptãmînal în comuna Girov. Spre searã, romii au rãmas, dupã închiderea oborului, sã consume bãuturi alcoolice. Ei au bãut strasnic pînã spre ora 22, cînd a izbucnit scandalul. Cum rãmãsese fãrã tigãri, Sava T., din grupul tiganilor din Rãzboieni, a cerut o tigarã unui individ din grupul romilor din Girov. În momentul în care a primit un rãspuns negativ, în sensul cã individul nu avea tigãri, Sava s-a enervat la culme, crezînd cã este refuzat. În aceste conditii, a luat o secure si s-a întors la grupul de tigani din Girov. De aici si pînã la bãtaie nu a mai fost decît un pas, toti membrii celor douã grupuri fiind implicati.
Un cetãtean, care a vãzut ce se întîmplã, a sunat la serviciul de urgentã 112, politistii din comunã deplasîndu-se la fata locului. Aici, oamenii legii i-a gãsit pe Ciprian L., de 20 de ani, din Rãzboieni, care prezenta o plagã tãiatã în zona claviculei stîngi, pe Bistriceanu T., de 40 de ani, din Rãzboieni, care fusese lovit în cap cu o rangã de cãtre Ghiocel T., si pe B.M., de 4 ani, din Girov, care fusese lovit în cap cu securea mînuitã de Sava T., din Rãzboieni. Cele trei victime au fost transportate de urgentã la spital, unde au primit îngrijiri medicale. Dintre cele trei victime, doar una a rãmas internatã. Urmeazã ca politistii sã primeascã raportul medicilor legisti pentru a propune solutia în dosar. Jian T., Ghiocel T. si Sava T. s-au ales cu dosare penale.

Articol afisat de 1478 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU, L. ILISESCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de Alin Murgu la data 22.11.2007 16:35
Sa traiasca, domn Argint
Realitatea Tv a difuzat un film inedit de la intalnirea de miercuri de la Roma a premierului Tariceanu si a ministrului de externe, Adrian Cioroianu, cu romanii din Roma. Acolo unde reiese din imaginile inedite difuzate acum ca Adrian Cioroianu l-a salutat pe rromul infractor:" Sa traiasca, domn Argint", l-a imbratisat si l-a pupat pe obraji.
Cioroianu daduse din colt in colt despre intalnirea cu infractorul cautat de Interpol. "Ministrul Afacerilor Externe, domnul Adrian Cioroianu, nu s-a întâlnit si nici nu a purtat o discutie particularã cu domnul Costicã Argint", se spunea în comunicatul MAE. Din imagini se intelege ca Argint se cunoaste bine cu Cioroianu. De unde nu stim.

Argint nu avea cum sa ajunga la intalnire daca nu i se permitea acest lucru de serviciile secrete romanesti, in speta SPP, care filtreaza persoanele cu care se intalnesc demnitarii romani.
Cred ca acum zilele lui Cioroianu sunt numarate. Mai ales ca si influentul centru Simon Wisenthal a cerut premierului demiterea lui Cioroianu pentru declaratiile aiuritoare cu lagarul din Egipt.
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective