Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 23 Noiembrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

PLD începe curãtenia

• • liberal-democratii ies azi, la prînz, la curãtat toate spatiile verzi si locurile de joacã din orasele judetului • „Invitãm toti cetãtenii la aceastã actiune beneficã pentru copiii nostri, care trebuie sã aibã locuri civilizate de joacã“, a declarat primarul Gheorghe Stefan •

Liberal-democratii fac curãtenie în ultima zi de campanie electoralã pentru europarlamentare. Liderii PLD Neamt au anuntat pentru astãzi actiunea „PLD: O zi pentru nemteni, o zi pentru copiii nostri“, declansatã simultan în cele cinci orase ale judetului Neamt. „Aceastã actiune va fi fãcutã de membrii PLD, în sprijinul tuturor cetãtenilor si copiilor. Vrem sã facem curãtenie în toate spatiile verzi si toate locurile de joacã pentru copii din orase. Plecarea va fi de la ora 12, de la sediul PLD din fiecare oras. Invitãm toti cetãtenii la aceatã actiune beneficã pentru cei care locuiesc în orase, dar si pentru copiii nostri, care trebuie sã aibã locuri civilizate de joacã“, a declarat primarul Gheorghe Stefan. Liberal-democratii vor fi utilati cu tot ce le trebuie pentru curãtenie (mãnusi, saci de plastic) si vor pune la dispozitie cele trebuincioase si persoanelor care li se vor alãtura. Potrivit deputatului Vasile Pruteanu, presedintele PLD Neamt, actiunea este exact ce trebuie pentru ca partidul sã încheie aceastã campanie electoralã pe care liberal-democratii au dus-o „fãrã atacuri la persoanã, fãrã atacuri la celelalte partide“. Dovadã cã asa stau lucrurile este, spune Vasile Pruteanu, afluxul de noi membri PLD. Organizatia judeteanã Neamt a ajuns la 9.040 membri, din care cam 25% s-au înscris dupã ce Gheorghe Stefan si-a anuntat sustinerea pentru aceastã formatiune. „ÃŽn ultimul sondaj realizat la nivel national, PLD are 6%, ceea ce este o dovadã a activitãtii depuse de organizatiile judetene. La Neamt, datoritã celor 9.040 membri, sîntem printre primele trei partide pe judet. Numãrul membrilor a crescut semnificativ dupã anuntul si venirea alãturi de noi a domnului Gheorghe Stefan“, a spus Vasile Pruteanu. Presedintele PLD Neamt a fãcut din nou apel la nemteni sã iasã duminicã la vot, sã voteze candidatii liberal-democrati la europarlamentare, sã voteze pentru introducerea votului uninominal promovat de presedintele Traian Bãsescu. Gheorghe Stefan si-a reafirmat sustinerea pentru PLD si a precizat, încã o datã, cã va fi candidatul acestui partid pentru Primãria Piatra Neamt. Asta pentru cã rãmîne în continuare alãturi de Theodor Stolojan. „Sînt membru PLD moral si asta conteazã cel mai mult. Conteazã ce faci. Eu mã simt alãturi de conducerea PLD. Sînt înscris moral în PLD“, a spus Gheorghe Stefan.

Articol afisat de 1586 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de Alin Murgu la data 23.11.2007 05:36
ALEA JACTA EST
Asta este ceea ce a spus Julius Caesar trupelor sale in anul 49 IC, in timp ce treceau Rubiconul.
Dl.Stolojan,demnitarii si parlamentarii liberali au trecut si ei Rubiconul si,ceea ce spuneau cu putin timp in urma,ca rabdarea lor s-a terminat si ca vor trece la masuri radicale s-a intamplat in practica,mai repede decat ne asteptam.
S-a pus piatra de temelie a Partidului Liberal Democrat (PLD),pe baza platformei liberale ,care reinoieste si aduce la original doctrina liberala,transformata in ceva confuz si caduc de catre grupului petro-liberal.
Multi vad o mare contradictie intre liberalism si PNL-ism,in care liberalismul consta dintr-un corp amorf de principii.reunite la intamplare.
O doctrina trebuie sa contina atat elementul istoric,o componenta explicativa si o pragmatica politica
Structura explicativa este hard core a oricarei ideologii sau doctrine politice ,aici fiind incluse cauzalitatile si semnificatiile dar acest lucru pare a nu fi asimilat de actualul PNL,iar simpla afirmare a trecutului glorios nu este suficient.
Dar cum sa pretinzi acest lucru fara o desbatere ideologica si a unui acord general in jurul unei ideologii structurate.Deci aduni
Ad�ugat de Alin Murgu la data 23.11.2007 08:31
A doua Scrisoare a Ghisselei Wass catre nepotul sau Bogdan Olteanu
Din IAD iti scriu iarasi aceasta epistola deschisa. Esti o mandrie pentru comunistii care acum se afla aici in Iad.
De fapt in Iad am ajuns doar vechii ilegalisti in timp ce tu,alaturi de dl.Iliescu reprezentati speranta comunista.Sunt mandra de voi!
Cum ai reusit tu sa devii liberal si sa faci din partidul burgheziei,ceea ce este astazi,un partid rosu care se aliaza cu dl.Iliescu si Hrebenciuc,cei mai mari prieteni ai nostri.
Aceeasi mandrie o au si toa'sii Gheorgiu-Dej si Ceausescu. Ma bucur ca in ultima vreme toa'su Iliescu e activ si il va dobora pe Prostanac.
Totusi sa te feresti de Stolojan si altii ca el,pentru ca acestia sunt dusmanii clasei muncitoare.
Continua sa-i scrii lui Basescu,nu te uita ca ai ajuns la a 15-a scrisoare.Sa nu creada ca noi comuniostii putem fi invinsi asa de usor de ceea ce ei numesc democratie.
Singura democratie a fost aceea a mea si a tov.Ceusescu Ce credeau ei, fraierii, ca noi comunistii nu dainuim si in democratie?
Tu cauta si poarta papion,stii cel care ti l-am dat eu ca sa te creada liberal.
Bazeaza-te pe Orban,Antonescu,Tariceanu caci sunt de-ai-nostri.
Mintea din capsorul tau cel frumos lumineaza Pa
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective