Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 28 Noiembrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

„Forta“ de campanie, plãtitã în distractii si tabere

• tinerii care au lipit afise si au împãrtit pliante, la Roman, au beneficiat sau urmeazã sã fie rãsplãtiti cu distractii la discotecã, excursii si chiar tabere

Partidele politice cu filiale în Roman s-au întrecut în oferte de petrecere a timpului liber pentru tinerii care, în campania pentru euroalegeri, au fost în prima linie, lipind afise sau împãrtind pliante electorale. Desi au fost vehiculate zvonuri despre o „bursã a plãtilor“ pe care le-ar fi încasat tinerii, aceste vorbe au rãmas la stadiul de bîrfe, atîta vreme cît nici un lider politic nu le-a confirmat. ÃŽn schimb, acestia au spus cã au oferit sau vor oferi excursii si petreceri sustinãtorilor aflati la vîrsta adolescentei, care le-au fãcut campanie. „Se spune cã foarte multi copii ar fi fost rãsplãtiti, dar PSD nu a dat nici un ban, stiu foarte bine acest lucru, pentru cã eu m-am ocupat de organizarea alegerilor la Roman. Pentru tineri va fi organizatã o excursie, în urmãtoarea perioadã“, a declarat primarul Dan Ioan Cãrpusor, vicepresedinte al PSD Roman. Un alt partid despre care s-a spus cã i-ar fi plãtit pe tineri este Partidul National Liberal (PNL), dar nici aici cele vehiculate nu s-au adeverit. „Sînt doar zvonuri rãutãcioase. Nici nu puteam sã plãtim atîtia tineri, pentru cã în fiecare searã se adunau sute la sediul partidului. Vã închipuiti cît ar fi costat. Tinerii au fost rãsplãtiti cu o searã la discotecã si vom organiza o excursie pentru ei, nu stim încã unde, pentru cã tot ei vor hotãrî, dupã ce se vor sfãtui, dar totul într-un buget rezonabil“, a declarat deputatul Dorin Ursãrescu, presedintele PNL Roman. La PLD, tinerii au petrecut, deja, o searã la Parc Multiplex. Potrivit lui Laurentiu Leoreanu, presedintele PLD Roman, petrecerea va fi tot la Parc Multiplex, unde acum se lucreazã si la un minipatinoar, asa cã Liga Elevilor si Tineretul Liberal Democrat din Roman vor petrece din nou, pe cinste. Nici cei din PD nu se lasã mai prejos, organizatia municipalã avînd în plan organizarea unei tabere la Oglinzi. „Normal cã vom organiza ceva pentru tineri. Vom discuta totul în sedinta filialei judetene, iar mîine în cea a organizatiei PD Roman, despre acest lucru. Vom propune organizarea unei tabere de vreo trei-patru zile la Oglinzi, la începutul lunii decembrie“, a declarat Valerian Percã, presedintele PD Roman.

Articol afisat de 1695 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Valeriu MUSAT)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de Alin Murgu la data 28.11.2007 08:30
Partidele mici,hobby pentru bogati
In spirit european noi trebuie sa terminam cu puzderia de partide mici,nesemnificative politic,fara ideologie,create de niste bogati pentru care puterea oferita de avere nu este suficienta si in altruismul lor proverbial(unii spun interes) vor sa conduca Romania.

Avem cateva partide de acest fel:
PRM,PNG,PC ,PNTCD;AP etc sunt partide ale unor bogati care doresc sa conduca sau sa se interpuna in conducerea Romaniei.

Nu au ideologie,fluctuiaza de la un tip de ideologie la altul,propaganda lor se bazeaza pe insulte,calomnii,descoperire de dosare inclusiv de securitate.Deci cum, s-ar spune lupul paznic la stana,caci cine poseda mai multe dosare si fapte penale decat unii lideri ale partidelor mici,de buzunar.

Ce poate aduce Romaniei PIN sau PNG sau PC?

Vreau sa conduc Romania,sunt destinat sa conduc spune fara rusine public un asemenea lider.Sau in 24 ore voi condamna la moarte pe stadion pe toti coruptii spune altul.Si exemplele ar putea continua.

Prezenta partidelor fara
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective