Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 30 Noiembrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Arestare în cazul dublului accident mortal de la Roznov

• Constantin Marin a fost arestat pentru 29 de zile • el este acuzat de omor din culpã si conducere sub influenta bãuturilor alcoolice • Marin se afla la volanul unui BMW cînd a comis un accident soldat cu decesul a douã persoane •

Constantin Marin, în vîrstã de 27 de ani, din Sãvinesti, a fost arestat ieri de o instantã a Judecãtoriei Piatra Neamt pentru o perioadã de 29 de zile, în sarcina sa fiind retinute comiterea infractiunilor de omor din culpã si conducere a unui autovehicul sub influenta bãuturilor alcoolice. De altfel, Constantim Marin, autorul cumplitului accident rutier de acum douã zile din orasul Roznov, fusese retinut imediat dupã comiterea faptei de cãtre politisti. Faptul cã el era bãut în momentul în care a avut loc accidentul a cîntãrit greu în luarea deciziei privind arestarea sa. Este unul din putinele cazuri din acest an cînd instanta dã curs solicitãrii procurorilor în ceea ce priveste cererea de arestare a unui sofer care a comis un accident mortal.
Evenimentul cu pricina a avut loc miercuri dimineatã, în jurul orei 7,30, pe DN 15, la intrarea în orasul Roznov dinspre Piatra Neamt. Bolidul condus de cãtre Constantin Marin, un BMW aproape nou, a curmat viata a douã persoane, un pieton si un pasager care se afla în masinã. Marin conducea, cu vitezã excesivã, BMW-ul înmatriculat NT-80-ZEI, pe directia Bacãu-Piatra Neamt. Cînd mai avea doar 200 de metri pînã la intrarea pe autostradã, tînãrul s-a angajat într-o depãsire periculoasã. Nu se stie cu exactitate ce s-a întîmplat, însã soferul, datoritã vitezei excesive, a pierdut controlul volanului, a pãtruns pe contrasens si a intrat pe partea stîngã a drumului. Constantin Bulache, de 36 de ani, care tocmai iesise pe poartã îndreptîndu-se cu bicicleta spre serviciu, a fost efectiv spulberat de bolid, murind pe loc. Autoturismul a pãrãsit carosabilul si a intrat în coliziune cu gardul unei case unde s-a si rãsturnat. Pasagerul de pe scaunul din dreapta fatã, Gheorghitã Murariu, în vîrstã de 34 de ani, din Piatra Soimului, care nu purta centurã de sigurantã a fost strivit de cupola si stîlpul din dreapta al masinii. Soferul, a suferit doar cu cîteva leziuni minore, a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultatul arãtînd cã a avea în aerul expirat o concentratie de 0,54 mg/ l alcool pur. Ulterior, în urma analizãrii probelor de sînge, s-a constatat cã avea o îmbibatie de alcool de 1,20 la mie.

Articol afisat de 2376 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D.MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de december la data 30.11.2007 03:38
"Cand mai avea doar 200 de metri pana la intrarea pe autostrada"
Mai glumetule unde vezi matale autostrada? Cred ca erai mai beat decat autorul accidentului atunci cand ai scris materialul asta! Ori ai combinat accidentele?
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective