Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2007
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 1 Decembrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

„Crater“ nesemnalizat pe DN 15

„Aici sînt banii dumneavoastrã“,

• Prefectura a solicitat, de pe 22 noiembrie, Sectiei Drumuri Nationale, sã-i atentioneze pe conducãtorii auto cã pe drumul respectiv s-a produs o alunecare de teren • Politia Rutierã va impune limitã de tonaj •

Conducãtorii auto care circulã pe DN 15 trebuie sã fenteze ghinionul. Pe drumul respectiv a apãrut o alunecare de teren care pune în pericol circulatia. Pentru a dispãrea aceastã capcanã, prefectul judetului s-a întîlnit vineri, 30 noiembrie, cu directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Iasi, Dorina Tiron. Întîlnirea a avut loc la punctul de alunecare din satul Grozãvesti - Hangu. Cei doi s-au întîlnit pentru identificarea solutiilor astfel încît circulatia sã se desfãsoare în conditii normale. Au mai fost prezenti directorul Sectiei de Drumuri Nationale Neamt, Stejãrel Spiridonescu, comisarul-sef al Serviciului Politiei Rutiere, Neculai Costan, inspectorul sef al Inspectoratului de Stat în Constructii, Andrei Ignat, precum si inspectorul sef al Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgentã, colonelul Ioan Niticã.
Fatã de directorul Directiei Regionale Drupuri si Poduri (DRDP) Iasi, prefectul Toader Mocanu si-a exprimat nemultumirea cã în judetul Neamt s-au alocat fonduri insuficiente pentru îmbunãtãtirea stãrii drumurilor nationale. În acest sens, prefectul a solicitat conducerii DRDP Iasi ca repartizarea sumei alocate la nivelul regiunii sã se facã în functie de urgentele de interventie.
De asemenea, prefectul a cerut directoarei Dorina Tiron sã transmitã la Bucuresti solicitarea pentru alocarea banilor necesari remedierii zonei afectate de alunecare. Totodatã, prefectul a atras atentia asupra faptului cã portiunea de drum afectatã de alunecare nu este nici acum marcatã de cãtre administratorii drumului, desi a cerut acest lucru încã din 22 noiembrie a.c. si asupra verificãrii ca traficul autorizat sã se desfãsoare la limita de tonaj admisã.
Conducerii Serviciului Politiei Rutiere, prefectul i-a cerut sã ia mãsuri de restrictionare, dacã va fi cazul, astfel încît traficul rutier în aceastã zonã sã se desfãsoare în conditii de sigurantã.
„Mã bucur cã, dupã multe insistente, conducerea directiei regionale de drumuri nationale a venit în judetul Neamt. Discutiile pentru remedierea situatiei nu se vor opri aici. Sãptãmîna viitoare mã voi deplasa la Bucuresti pentru a mã întîlni cu directorul Companiei Nationale de Autostrãzi si Drumuri Nationale si îi voi expune atît aceastã situatie, cît si necesitatea majorãrii fondurilor pentru drumurile nationale din judet“, a declarat prefectul Toader Mocanu.

Articol afisat de 1668 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective