Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2007
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 6 Decembrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Pronosticurile primarului Stefan

• PDL va obtine 35-40% la alegerile de anul viitor • primarul Stefan a participat, ieri, la delegatia permanentã a PLD • „istoria cu CDR si Alianta ne-a învãtat cã e nevoie de un partid, nu de o aliantã“, a declarat cu acest prilej •

Gheorghe Stefan este încrezãtor în sansele de reusitã ale viitorului Partid Democrat Liberal si în sansele sale de a fi candidatul acestuia la Primãria Piatra Neamt, în anul ce vine. Mai mult, primarul în exercitiu spune cã PDL va obtine pe putin 35-40% la alegerile din 2008, iar europarlamentarele recent încheiate aratã cã Gheorghe Stefan se pricepe la pronosticuri. Primarul de Piatra Neamt a participat, ieri, la întrunirea delegatiei permanente a Partidului Liberal Democrat, convocatã la douã zile dupã anuntarea fuziunii PD cu PLD. Sedinta a început la ora 13, fãrã prea multã vioiciune. Conducerea nationalã a partidului s-a ferit sã facã declaratii înainte, însã mai multi lideri din teritoriu au spus cã nu ei sînt cei care se opun fuziunii, chit cã au aflat despre ea de la televizor, ci cei pe care îi reprezintã. Semnale cum cã mai multe filiale PLD au de gînd sã demisioneze în bloc, ba chiar sã se întoarcã în PNL au fost destule. Gheorghe Stefan a fost însã unul din cei mai linistiti lideri judeteni care s-au prezentat la sedintã, dupã cum consemneazã Hotnews. „ÃŽn toatã tara sînt nemultumiti, dar astea se vor regla pe parcurs. Istoria cu CDR si Alianta ne-a învãtat cã e nevoie de un partid, nu de o aliantã“, a declarat primarul Stefan, citat de aceeasi sursã. Totodatã, edilul a spus cã este convins cã va fi candidatul noului partid pentru primãria pietreanã în 2008 si crede cã scorul PDL anul viitor va fi de minim 35-40%. Delegatia permanentã a liberal-democratilor ar trebui sã ofere la final rãspunsul acestora cu privire la unificarea cu democratii. Multi lideri locali asteaptã sã afle conditiile exacte în care ar urma sã se producã fuziunea si sînt îngrijorati de împãrtealã: a functiilor din filiale, a candidaturilor la localele si generalele de anul viitor. Unii dezaprobã chiar si denumirea, dacã în cele din urmã fuziunea se va face prin absorbtie, iar numele va fi Partidul Democrat, dupã cum au propus o parte din pedisti. Colegiul Director al PD a aprobat, deja, unificarea cu PLD, cu 2 voturi împotrivã si 2 abtineri.

Articol afisat de 1724 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de Tzepelica la data 06.12.2007 05:48
Pasarea malau viseaza si tziganul, praznicul !
PDL va obtine scorurile visate de catre Pinalti, tot cand va zbura porcul, ca si cel de la referendum !
Da' mari liberal mai iesti bre Pinalti, di ti baji intr-un partid di stanga ! Caci poati behai baselu vost cat il tin bojojii ca-i popolar, PD tot un partid di oportunisti, bagabontzi shi securisti paratzi ramani !
Ad�ugat de Alin Murgu la data 06.12.2007 06:22
PDL PROGRAMAT PENTRU VIITOAREA GUVERNARE
In ultimele 2 zile,desi au fost destule evenimente,semnificatia si viitorul PDL a fost in top,prieteni sau dusmani,analisti partinici sau independenti si-au spus parerea sau criticile.
Ceea ce pare hazliu mi s-a parut doar explozia de bucurie la sediul PNL care cica ar fi ramas singurii liberali si singurii reprezentanti ai dreptei,extaziati de dl.Orban cu talentul sau de artist.
Daca rad asa de usor si nu cugeta la evenimentul produs,se pare ca ne aflam in fata unei naivitati de partid si realmente nu este intamplator acel 13% luat in alegeri si,cum spunea dl.Tariceanu cu acea ocazie,ca,traieste cea mai fericita zi.
Dar sa lasam naivitatea liberala sa-si traiasca clipa si sa vedem cum privesc analistii seriosi de tipul dlui Teodorescu sau Parvulescu.
-In primul rand analistii considera ca nasii PDL vor avea pentru prima data sansa de a castiiga viitoarele alegeri cu peste 50% in timp ce in structura politica a Romaniei nu exista nici o posibilitate de a contrabalansa aceasta inteligenta miscare a dreptei romanesi.
Cu cine sa faca ceva similar PSD,cu verzii sau un asa numit partid socialist sau PNL cu AP si prezidentiabilul lor Emil Constantinescu ?
Politolo
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective