Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2007
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 6 Decembrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlãul, „examen“ cu jucãtori repetenti la fotbal

• Dacia Mioveni - Ceahlãul Piatra Neamt 3-0 (2-0) în optimile Cupei României Timisoreana • pietrenii au luat gol în chiar primul minut • o parte dintre jucãtori sînt umbrele a ceea ce au fost cîndva • conducerea ar trebui sã taie în carne vie •

Ce se mai poate spune despre o echipã care nu joacã nimic? Pentru cã Ceahlãul asa aratã. Fotbalistii, nu toti, dar mare parte, nu reusesc sã lege nimic în ofensivã, iar în apãrare sînt total depãsiti, avînd în vedere cã Multescu a reusit nenumãrate parade salvatoare în jocurile cu Otelul, Timisoara, Craiova si cel de ieri. Nu au cîstigat nici un meci mare în acest tur de campionat, dar mereu s-a cerut rãbdare. Si chiar s-au supãrat pe presa localã. Unii au venit numai sã cîstige bani la final de carierã. Cã fotbal nu se poate spune cã stiu si au avut nesimtirea de a cere bani conducãtorilor, dupã ce au pierdut jocul de pe teren propriu cu Otelul. Altii sînt cu gîndul la momentul în care se vor despãrti de Ceahlãul, fiind aici doar sub formã de împrumut si nu „pun osul“ posibil de frica accidentãrilor. Iar tinerii din echipã nu fac fatã exigentelor de Liga I. Dupã ce duminicã au cîstigat norocos cu Universitatea Craiova, jucãtorii lui Viorel Hizo au jucat si ieri atît de bine, încît în prima reprizã au sutat de douã ori pe spatiul portii, iar în repriza secundã o singurã datã. Si vine jocul cu Steaua. Oricum, conducerea clubului are obligatia de a sti repede cine si cît poartã vina asupra semi-esecului de pînã acum al proiectului „Ceahlãul în Cupa UEFA în 2-3 ani“. Altfel, totul se va termina ca în vara lui 2007.
La Mioveni, cele douã echipe au intrat pe teren, dar numai Dacia a fost atentã la joc, Costea marcînd în minutul 1, la prima sarjã ofensivã a lui Robert Neagoe pe partea stîngã. Jocul s-a mai echilibrat apoi, Ceahlãul a fost aproape de egalare, în minutul 24. Vranjkovic l-a luat la tintã pe Stanca din numai 4 metri, iar sapte minute mai tîrziu s-a fãcut 2-0. Cristi Bratu a executat un corner, iar Olteanu a urmãrit balonul si l-a trimis în poarta lui Multescu în urma unei lovituri de cap. Nici debutul reprizei secunde nu a fost unul mai de Doamne ajutã pentru Ceahlãul, pentru cã Robert Neagoe a finalizat cu gol, înainte sã se termine primul minut, o actiune personalã. La 3-0 jocul era încheiat, Ceahlãul neavînd puterea de a reveni, dar pãstrînd proportiile scorului doar datoritã lui Multescu.
De la pietreni, „eroii“ de la Mioveni sînt: Multescu - Bruno Fernandes, Vitelaru, Barna, Iordache, Cebotari, Vranjkovic, Ayza, Bãnutã, Rusmir, Frunzã. Au mai intrat Cristescu, Hamza si Rãducan.

Articol afisat de 1413 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective