Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2007
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 7 Decembrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

La un pas de moarte dupã cearta cu tovarãsul de pahar

Vasile Stanciu, în vîrstã de 24 de ani, domiciliat în Farcasa, a ajuns în spital în stare criticã în noaptea de 5/6 decembrie, fiind victima unei grave agresiuni. Aceasta a fost urmarea unui conflict spontan izbucnit pe fondul consumului exagerat de alcool. Cu cîteva ore înainte de producerea nenorocirii, Vasile Stanciu a bãut împreunã cu consãteanul sãu Vasile T, în vîrstã de 28 de ani. La un moment dat, cei doi bãrbati s-au luat la hartã, iar Vasile T. a scos un briceag si l-a înjunghiat pe Stanciu în mai multe rînduri. Astfel, victima s-a ales cu o plagã precordialã si cu sectionarea arterei mamare, precum si cu o plagã penetrantã în partea dreapã a toracelui, care i-a afectat plãmînul. Initial, pacientul a ajuns la stationarul din Borca unde a primit primele îngrijiri medicale, dupã care a fost transportat la Spitalul Judetean. Potrivit precizãrilor fãcute de cãtre doctor Anca Olaru care în noaptea de 5/6 decembrie a fost de gardã la Unitatea de Primire a Urgentelor, din momentul producerii agresiunii si pînã cînd a ajuns pacientul la spital a trecut cam mult timp, ceea ce a generat complicarea stãrii sale. „Cînd a ajuns la noi, pacientul era în stare de soc hemoragic si avea si probleme de naturã respiratorie, din cauza plãgii suferite la nivelul plãmînului. Din acest motiv, dupã ce starea lui s-a stabilizat, asa încît sã poatã fi transportat, tînãrul a fost transferat la Clinica de Chirurgie Toracicã Iasi, pentru a suporta interventia chirurgicalã de specialitate, pe care o reclama starea sa“, a declarat doctor Anca Olaru.
Vasile T., autorul agresiunii este cunoscut ca o persoanã violentã. Politistii care efectueazã ancheta au întocmit dosar penal, iar în functie de numãrul de zile de îngrijiri medicale acordate se va face încadrarea juridicã a faptei.

Articol afisat de 1478 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(L. ILISESCU, D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de bavaria la data 07.12.2007 19:57
Tovarasi de pahar -- lucru neadevarat
nu stiu cum faceti voi o ancheta dar nu aveti informatii corecte despre incident. in primul rand nu erau tovarasi de pahar si nu au petrecut timpul impreuna.
fapta s-a intamplat cand acestia s-au intalnit pe drum, dupa ce faptasul a consumat alcool. victima nu consumase acool pentru ca are probleme medicale care ii interzic acest lucru.
faptasul a iscat o cearta nefiind provocat de victima. dupa o imbranceala faptasul a scos un cutit, nu briceag, si profitand de neatentia victimei l-a injunghiat in mai multe locuri, dintre care cel mai grav in apropierea inimii. Ce relatati despre momentele dupa incident este adevarat.

nu aveti dreptul sa denaturati faptele si sa le prezentati ca o stire de la ora 17, doar ca sa fie ceva senzational. este intradevar ceva senzational in toata povestea aceasta, ca victima a supravietuit dupa o rana asa de grava, cauzatoare de moarte.
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective