Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2007
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 8 Decembrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

ÃŽnchisoare pentru un furt din... bune intentii

• Ioan Dorel Adoamnei va executa 4 ani de închisoare • la anchetã tînãrul a declarat cã a furat pentru a-si hrãni fiica minorã •

Ioan Dorel Adoamnei, de 27 de ani, din Piatra Neamt, a fost condamnat de judecãtorii nemteni la o pedeapsã de 4 ani de închisoare fiind gãsit vinovat de sãvîrsirea infractiunii de furt calificat. Fapta de care bãrbatul a fost acuzat prin actul de inculpare a avut loc pe 30 iulie 2005. Atunci, a intrat prin efractie într-un magazin si a sustras mai multe bunuri. Cu o zi înainte de spargere, Adoamnei a bãut în mai multe localuri din oras, iar, în jurul orei 4 dimineata, a trecut la atac. A mers la un magazin pe care-l stia, a spart un geam si a intrat în incintã, de unde a sustras mai multe bunuri care i-au cãzut în mînã. Pentru cã se declansase alarma, la fata locului au venit doi agenti de pazã, care l-au surprins în magazin. Hotul a încercat sã se facã nevãzut pe un geam lateral, dar nu a mai apucat, fiind imobilizat. Asupra lui au fost gãsite mai multe bonuri de masã, bani si carne de pasãre congelatã, prejudiciul total cifrîndu-se la 60 milioane de lei vechi. Adoamnei era eliberat conditionat de pe 8 iunie 2005, dupã ce primise o pedeapsã de trei ani de închisoare dispusã de Judecãtoria Piatra Neamt în martie 2003. Din prejudiciul total, partea vãtãmatã a recuperat 43 de milioane de lei, iar cu diferenta s-a constituit parte civilã în procesul penal. Pe parcursul urmãririi penale, Adoamnei a motivat fapta prin aceea cã era în stare de ebrietate si a mai sustinut cã a sustras carne de pui pentru a-si hrãni fiica minorã în vîrstã de 13 ani. El este recidivist si mai avea un rest de pedeapsã neexecutatã de 247 de zile de închisoare. Judecãtorii l-au mai obligat pe inculpat sã achite cãtre partea vãtãmatã suma de 1.000 de lei ron. Prin sentintã s-a mai dispus scãderea din pedeapsa de 4 ani a retinerii si arestãrii preventive.

Articol afisat de 1454 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Gabi MUNTEANU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de Samson Alecu la data 08.12.2007 09:21
VICIILE DE PROCEDURA UN COMPLOT TACIT INTRE PROCURORI,AVOCATI SI JUDECATORI
In general erorile de procedura au devenit aproape constante in procesele politicienilor ,motiv pentru care este foarte greu sa le atestezi ca reale accidente.
Cand un procuror ca dl.general Voinea tine un dosar 17 ani si nu pune acuzatul sa semneze actul autentic de acuzare ci altul,cand pe un act oficial adauga o data cu pixul sau chiama acuzatul la intervalle de ani,cand face actul de acuzare la cateva saptamani cand se stia ca un procuror militar nu poate trimite in judecata un civil aceastea spun ca nu este vorba de incompetenta,nestiinta ,ci de intentie.
Impresia lasata de basmele romanesti in care cel prost este salvat si nu condamnat conduce pe justitiari la o monstruoasa coalitie,in care procurorul se face ca greseste,avocatul sesizeaza greseala si judecatorul amana,respindge,scoate din arest.

Da este clar,juristii nostri nu sunt prosti ci sustin prin actele lor coruptia celor cu putere politica,Pentru ca batranul de 82 se ani a fost varat in inchisoare promt,asa cum trebuie sa procedeze o justitie adevarata.

Asemenea erori judiciare nu sint reglementate ca fapte ce constituie abateri disciplinare si de aceea, pina acum, nu au fost cazuri in care sa
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective