Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2007
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 15 Decembrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Tînãrul tãiat de tren, la un pas de a rãmîne fãrã identitate

• tînãrul mutilat de trenul „tevilor“ a decedat joi, 13 decembrie, la Clinica Neurochirurgie Iasi • dintr-o gresealã a unui infirmier de la Spitalul Roman, actul sãu de identitate a fost aruncat la tomberon cu tot cu hainele rupte si pline de sînge •

Tînãrul din Roman, care a fost victimã a unui cumplit accident feroviar, fiind mutilat de trenul „tevarilor“, a decedat la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi. Rudele, asupra cãrora tragedia a picat ca un trãsnet, au fost nevoite sã treacã prin alte cazne: decedatul a fost la un pas de a rãmîne fãrã identitate. Iar asta pentru cã documentul fusese aruncat la gunoi, din gresealã, alãturi de hainele încleiate de sînge cu care fusese adus la spital. ÃŽn cele din urmã, acestea au fost recuperate din ghenã.
Mihai Florin J., în vîrstã de 23 de ani, a fost adus în stare de comã de gradul III-IV la Centrul de Primiri Urgente, cu un brat strivit si cu multiple leziuni la cap în noaptea de 10 spre 11 decembrie. Medicii au fost nevoiti sã îi amputeze mîna, dupã care a fost transportat de urgentã la Spitalul Neurochirurgie „Sfînta Treime“ din Iasi, unde a si murit dupã douã zile. Rudele tînãrului au venit joi, 13 decembrie, la Centrul de Primiri Urgente, pentru a recupera cartea de identitate a tînãrului, dar pe care nu au gãsit-o. Situatia a încins spiritele între rudele victimei care au insistat ca actul sã fie cãutat în hainele cu care fusese adusã la spital. Astfel cã hainele rupte si pline de sînge au fost gãsite într-un container, unde fuseserã aruncate de cãtre un infirmier. Odatã cu acestea a fost descoperitã si cartea de identitate, necesarã pentru eliberarea certificatului de deces.
Politistii de la Transporturi Feroviare cerceteazã împrejurãrile în care tînãrul a ajuns sub rotile trenului. Din primele verificãri, Mihai Florin J. a fost gãsit accidentat de o garniturã de tren, pe calea feratã care apartine uzinei de tevi. Dupã ce au fost audiati martorii, s-a stabilit cã acesta nu s-a asigurat corespunzãtor în momentul în care a încercat sã treacã linia feratã, acesta fiind acrosat si tras dedesubt de locomotivã.

Articol afisat de 1499 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Lãcrãmioara BUGA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective