Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2007
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 19 Decembrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Orgie sexualã pe malul iazului Crãiesti

• o adolescentã de 14 ani, din Poienari, a reclamat cã a fost violatã de cinci indivizi • fata ar fi fost luatã de pe stradã cu amenintarea cutitului si dusã la o cabanã lîngã iazul Crãiesti • trei dintre suspecti au fost deja capturati •

O faptã abominabilã s-a produs, în ultima zi a sãptãmînii trecute, pe malul iazului din satul Crãiesti, comuna Bozieni, o copilã în vîrstã de 14 ani afirmînd cã a fost sechestratã si violatã în grup de cinci bãrbati. Fapta ar fi avut loc sub amenintarea cutitului, în conditiile în care victima nu avea, oricum, nici o posibilitate de apãrare iar bestiile care au batjocorit-o au vîrstele cuprinse între 18 si 52 de ani. Reclamatia, înregistratã luni dupã-amiazã, în jurul orei 16, la Postul de Politie Bozieni, a dus la mobilizarea a însemnate forte de ordine si la sesizarea Parchetului. Pînã ieri, la ora închiderii editiei, fuseserã capturati doar trei dintre cei cinci suspecti, oamenii legii asteptînd rezultatele unei expertize medico-legale, pentru a putea decide actiunile viitoare. Copila care a trecut prin traumatizantul episod este originarã din localitatea Poienari, iar duminicã, 16 decembrie, a mers în satul Crãiesti, din apropiere, la niste cunostinte. Aceasta a relatat anchetatorilor aspecte cutremurãtoare asupra modului în care s-a petrecut violul. „Minora a declarat cã a fost acostatã de cãtre o persoanã necunoscutã, de sex masculin care, sub amenintare cu un cutit, a dus-o într-o cabanã de pe malul iazului Crãiesti. Aici, fata a fost obligatã sã întretinã relatii sexuale cu cinci bãrbati, împotriva vointei sale. ÃŽn urma verificãrilor efectuate, echipa operativã a reusit sã îi identifice pe cei în cauzã. Este vorba despre Vasile M., în vîrstã de 22 de ani, din comuna Moldoveni, cel care a amenintat-o cu cutitul, alãturi de Stefan L., în vîrstã de 25 de ani, Cãtãlin L., în vîrstã de 18 ani si Robert E., în vîrstã de 24 de ani, toti trei din Roman. De asemenea, a fost identificat si Vasile C., în vîrstã de 52 de ani, din comuna Cordun.
Pînã în prezent, au fost gãsiti, efectiv, si audiati numai Vasile M., Vasile C. si Robert E., care au infirmat declaratia pãrtii vãtãmate“, au anuntat lucrãtorii din cadrul IPJ Neamt. Investigatiile oamenilor legii depind foarte mult de concluziile medicului legist care, ieri, urma sã examineze victima. Oricum, în cauzã a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de viol. ÃŽn situatia în care fapta va fi confirmatã si nu se va stabili cã minora a mers de bunã voie la acea cabanã - lucru greu de imaginat - cel mai probabil cazul se va solda si cu arestãri. De mentionat cã si în conditiile în care minora îsi va retrage plîngerea, bãrbatii poftitori de copile riscã puscãria, pentru întretinerea de relatii sexuale cu o minorã.

Articol afisat de 4022 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Tudor CIOBOTARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de Annatol toma la data 19.12.2007 08:24
Prostitutia
Motivele prostitutiei sunt de ordin social,economic si psihologic.Astfel prostitutia apare mai ales în conditii socio-economice precare,în conditiile unei societãti în care cinismul social fac parte din ideologia cotidianã.
Pe plan psihologic este vorba de peronalitãti deosebite,adeseori cu un mare grad de masochism,"protectorii" lor exploatându-le si maltratându-le,dar acesta reprezentând totusi o adevãratã “nevoie psihologicã" pentru a sustine "motivatia" faptei lor.O mare parte dintre prostituate sunt personalitãti pasiv-dependente,atrase în mrejele prostitutiei datoritã infantilismului psihic si imposibilitãtii lor de a se emancipa ca personalitate.
O categorie aparte dintre prostituate o constituie forme fruste de schizofrenie,în special forme simple,oligosimptomatice,cu o rezonantã afectivã scãzuã.Frigiditatea este aproape regula la prostituate.
Un interes deosebit l-a constituit si studiul psihologiei "clientilor".Ralph i-a împãrtit în 2 categorii:
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective