Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2008
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 12 Ianuarie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

„Secera si ciocanul“ cautã sef la Roman

• „dacã este descurcãret, poate sã fie si numai absolvent de scoalã generalã“, a afirmat prim-secretarul de partid pe Neamt • „ori esti capitalist, ori esti comunist“, a apreciat Gheorghe Voloseniuc •

Prim-secretarul Partidului Uniunea Comunistilor Români (PUCR) - Filiala Neamt, cautã un om „destoinic“ pentru punerea la punct a unei organizatii în municipiul Roman. Gheorghe Voloseniuc a precizat cã s-ar multumi chiar si cu un coleg de partid care a absolvit doar opt clase, „dacã este descurcãret“. „Sînt prim-secretarul acestei formatiuni politice si am participat inclusiv la formarea Comitetului Central la Bucuresti. ÃŽn prezent, ne strãduim sã punem lucrurile în ordine la organizatiile judetene. Avem în plan sã obtinem cel putin 1.000 de membri în Neamt, deja lucrurile fiind în stadiu mai avansat în Bicaz, Piatra Neamt si Tîrgu Neamt. Trebuie neapãrat sã gãsesc un om si la Roman, un lider, care sã stie sã formeze si sã facã o filialã. Trebuie spus cã ne dorim oameni care au fost necãjiti înainte de Revolutie si dupã, nu din cei care au dus-o bine si atunci si acum“, a precizat Gheorghe Voloseniuc. Acesta a fãcut un scurt „portret robot“ al celui pe care si-l doreste la cîrma comunistilor romascani. „Bineînteles, liderul ar fi de dorit sã aibã cel putin studii medii, dar dacã este descurcãret, poate sã fie si numai absolvent de scoalã generalã. Noi nu sîntem un partid al elitei intelectuale si am vrea un om curat si cinstit“, a mai precizat liderul comunistilor nemteni, formatiunea în cauzã primind recent girul pentru înfiintare. De altfel, Gheorghe Voloseniuc nu este strãin de municipiul de la malul Moldovei, lucrînd cîtiva ani, alãturi de sotie, la Liceul Agricol „Ion Ionescu de la Brad“, Horia.
„Eu sînt originar din Bucovina si sînt agronom de meserie. Am absolvit Scoala medie tehnicã la Pomîrla si un institut agrar. Ani la rînd am lucrat în domeniul învãtãmîntului agricol, la Salcea, în Suceava si lîngã Roman. De altfel, sotia mea a fost contabilã sefã la liceul din Horia. De ani buni m-am stabilit în Piatra Neamt, unde am lucrat inclusiv la Directia Agricolã“, s-a destãinuit liderul comunist. Gheorghe Voloseniuc s-a declarat „un fel de socialist“ si a precizat cã are experientã politicã. „Am condus Partidul Social Democratic din România - Filiala Neamt, formatiune pe care am reusit s-o facem parlamentarã. Am fost inclusiv consilier judetean al acestui partid. ÃŽn prezent, este nevoie de o schimbare si o alternativã pe scena politicã, deoarece eu cred cã ori esti capitalist, ori esti comunist. Eu mã încadrez în cea de-a doua categorie“, a conchis Gheorghe Voloseniuc.

Articol afisat de 1588 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Tudor CIOBOTARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de constanta la data 13.01.2008 15:14
Cautarea unui pai intr-o caruta cu fan!
D-le GV, ceea ce cautati gasti peste tot! Dar ... nu prea cred in LOZINCILE DVS: 1) cinstit si curat (sau invers!) e de la Iliescu caruia i-ati fost discipol! 2) Ce insemna DESCURCARET in opinia dvs.? Sorin Ovidiu Vantu mi se pare ceea ce va trebuie! 3) Necajitii de ieri sunt, din nefericire, si necajitii de azi! Dar si din vina partidului de la care ati plecat! De ce? Credeti ca avand 1000x39=39000 oameni care sa va voteze veti avea vreo sansa? 4) Incadrati-va in ce categorie vreti! Eu va incadrez in categoria Fripturistilor! Explicatie: ca si dvs. am fost membru PCR! Spre deoebire de dvs.:1) am fost coleg de organizatie cu PROFESORI UNIVERSITARI fiind menbru din faclutate si CU ASTA MA MANDRESC! 2) Eu nu mi-am declinat convingerile politice batand la USA PRIN CARE RAZBATE MIROSUL DE CARNATI! Mi-am insusit greselile IN CORPORE care ni s-au adus si mi-am vazut de treaba! Daca nu va stiu, E GRAV: insemna ca erati ceva mic si de neluat in seama pe vremuri! Nu va asteptati la mare lucru!
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective