Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2008
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 12 Ianuarie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Voleibalistii pietreni reiau campionatul cu gîndul la podium

• pietrenii vor juca astãzi meciul din etapa I a returului Diviziei A1 • conducerea tehnicã nemteanã are la dispozitie toti jucãtorii • negocierile cu Stiinta Bacãu pentru transferul lui Lucian Tofan sînt încã în impas •

Volei Club Municipal-LPS Piatra Neamt este prima echipã din orasul de la poalele Pietricicãi care joacã un meci oficial în 2008. Elevii antrenorilor Dan Gavril si Nicu Burus vor întîlni astãzi dupã-amiazã, în Sala Ceahlãul, pe CSS Constam Buzãu, formatie nou-promovatã în Divizia A1 de volei masculin, care în turul sezonului regulat si-a arãtat limitele. Constantin Nitã, directorul clubului pietrean, crede cã buzoienii nu trebuie tratati cu lejeritate. „Dacã bãietii vor intra în teren concentrati si cu gîndul numai la victorie, atunci nu cred cã vom avea probleme serioase. ÃŽnfruntãm un adversar cu jucãtori experimentati, cu multe partide disputate pe plan national si international, asa cã nu va fi chiar usor“, a precizat Constantin Nitã. Acesta a mai spus cã jucãtorii sînt gata de a relua campionatul, niciunul neavînd de trecut peste vreo problemã medicalã dupã vacantã. Din punct de vedere moral, voleibalistii pietreni au trecut peste socul înfrîngerii din ultima confruntare a anului 2007, 2-3 cu CVM Tomis Constanta. „Au fost foarte supãrati dupã acea înfrîngere, dar le-a trecut. Sînt profesionisti si stiu sã lase în urmã astfel de momente mai putin plãcute“, a mai afirmat oficialul pietrean. ÃŽn ceea ce îi priveste pe buzoieni, Constantin Nitã a declarat cã Dragos Pavel, Vasile Afloarei sau Marian Apostu, toti fosti componenti ai echipei pietrene în trecut, sînt voleibalisti care pot ajuta pe CSS Constam sã termine campionatul pe un loc mai sus de pozitia a noua ocupatã în prezent. „Stiu situatia în clasament a buzoienilor si cred cã pot mult mai mult comparînd lotul actual cu ce au altii“, a comentat Nitã situatia adversarilor de astãzi.
Pietreanul a declarat cã returul se anuntã si mai dificil decît prima parte a campionatului, asta pentru cã si Dinamo Bucuresti s-a întãrit în pauza competitionalã cu doi sîrbi: „Vrem sã terminãm sezonul regulat pe una din primele trei pozitii. Nu neg cã mã gîndesc si la locul 1, pentru cã vor fi multe meciuri echilibrate. Tot ceea ce conteazã este sã terminãm într-o pozitie cît mai favorabilã care sã ne ajute sã luptãm cu mai multe sanse pentru titlul national“. Acesta a mai spus cã încã negociazã cu Stiinta Bacãu pentru transferul lui Lucian Tofan, un jucãtor care se antreneazã cu VCM-LPS Piatra Neamt din vara anului trecut, dar pentru care nu s-a obtinut acordul clubului pentru care a jucat pînã în 2007. Astfel, voleibalistul nu poate fi utilizat nici în Divizia A1 si nici pe plan international, desi Dan Gavril si-a dorit de multe ori sã îl introducã în teren.
Jocurile etapei I a returului sezonului regulat în Divizia A1 de volei masculin sînt: Steaua Bucuresti - Centrul National CSS Lapi Dej, Universitatea Cluj Napoca - CVM Tomis Constanta, VCM-LPS Piatra Neamt - CSS Constam Buzãu, Unirea Dej - Dinamo Bucuresti, VM Remat Zalãu - VCM Rîmnicu Sãrat, Phoenix Simleu Silvaniei - Stiinta Explorãri Baia Mare.

Articol afisat de 1402 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective