Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2008
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 14 Ianuarie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Carrefour cocheteazã cu Piatra Neamt

Carrefour cocheteazã cu Piatra Neamt

ÃŽncet, încet, Piatra Neamt devine tinta marilor magazine si lanturi comerciale. Dupã marketurile apãrute în ultimii doi ani în capitala de judet, încã unul se profileazã la orizont. Carrefour cocheteazã cu ideea de a deschide la Piatra Neamt un hypermarket. Asta spun oficialii din Primãria Piatra Neamt, care declarã cã au fost contactati de companie si au purtat deja discutii în acest sens. „Cei de la Carrefour au luat legãtura cu primãria, trimitînd o adresã în care mentioneazã cã se aflã în intentiile lor deschiderea unui hypermarket la Piatra Neamt. Primãria Piatra Neamt cautã în prezent o suprafatã de teren care s-ar preta la aceastã investitie. Existã mai multe variante avute în vedere. Terenul poate fi al municipiului, dar nu este exclusã nici varianta unui teren privat. Urmeazã sã fie identificatã suprafata si sã îi anuntãm pe cei de la Carrefour. Oricum, municipalitatea are toatã disponibilitatea de a colabora cu Carrefour. Repet, se lucreazã la identificarea unei suprafete de teren care sã corespundã cerintelor lor si în momentul în care o vom afla, le vom înainta propunerea si vom putea oferi mai multe detalii“, a declarat Nicoleta Husaru, purtãtorul de cuvînt al Primãriei Piatra Neamt.
Deja, în oras au apãrut zvonuri cum cã viitorul Carrefour va fi amplasat prin spatele dealului Pietricica (pare-se cã proiectul este deja gata) sau chiar în locul Reconstructia, ce urmeazã a fi demolatã în curînd. Dacã hypermarketul va apãrea într-adevãr, ar fi al doilea pe Moldova, dupã cel de la Iasi, deschis anul trecut în octombrie. Tot în octombrie 2007, Carrefour a dechis un hypermarket la Cluj, iar pentru acest an a anuntat inaugurarea unor magazine noi la Bucuresti, Oradea, Arad, Pitesti, Brãila si încã unul la Iasi. Indiferent de ce va aduce viitorul, este clar cã Piatra Neamt începe sã fie piatã de desfacere pentru marii investitori. Dacã acum doi ani tot ce aveau pietrenii la dispozitie erau cîteva supermarketuri si piata, în 2008 oferta este mult mai generoasã. Existã deja Kaufland, douã Plus Discount si Dedeman, sînt marketurile deja consacrate - Cosmos, Prima, Dacry - si mai urmeazã douã mall-uri (unul privat, unul al municipalitãtii). Bani sã fie, cã locuri de cheltuit se fac.

Articol afisat de 5272 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective