Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2008
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 14 Ianuarie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Victorie lejerã pentru voleibalistii pietreni

• VCM-LPS Piatra Neamt - CSS Constam Buzãu 3-0 (25-16, 25-20, 25-22) • jucãtorii lui Dan Gavril se gîndesc deja la partida cu Dinamo Bucuresti, din etapa a II-a a returului Diviziei A1 •

Volei Club Municipal - LPS Piatra Neamt a cîstigat aproape fãrã nici o problemã partida din prima rundã a returului sezonului regulat al Diviziei A1 de volei masculin. Jucînd pe teren propriu cu CSS Constam Buzãu, nemtenii au învins cu 3-0 (25-16, 25-20, 25-22) dupã un joc pe care l-au controlat de la un capãt la celãlalt. VCM-LPS s-a întrebuintat foarte serios numai în prima parte a întîlnirii, cîstigatã cu 25-16. A fost un set în care nu s-a fãcut aproape nici o gresealã si în care voleibalisti precum Apostu, Pavel si Afloarei, jucãtori cu destulã experientã la nivelul primei ligi din România, nu au avut nici o sansã. "Au intrat extrem de concentrati în teren si atuurile oaspetilor au fost anihilate încã de la început, fapt care a tãiat orice sperantã a buzoienilor", a afirmat Contantin Nitã, directorul clubului pietrean. Setul secund s-a desfãsurat aproape pe aceleasi coordonate ca si prima parte a întîlnirii, iar buzoienii nu s-au bucurat decît de faptul cã au ajuns sã acumuleze 20 de puncte. În partea a treia, elevii antrenorilor Dan Gavril si Nicu Burus au continuat sã evolueze ca în setul precedent, adicã ceva mai relaxat si constienti de diferenta de valoare fatã de adversari, iar CSS Constam Buzãu a profitat de acest lucru conducînd cu 21-20. A fost însã un simplu foc de paie, pentru cã nemtenii nu s-au împãcat cu ideea de a mai juca un set în plus.
Urmãtorul meci al formatiei VCM-LPS Piatra Neamt va fi pe 16 ianuarie, la Bucuresti în compania marii rivale Dinamo. Avînd un plus la capitolul moral fatã de dinamovisti, dupã victoria din tur si eliminarea din Cupa Challenge, pietrenii sperã într-un succes si miercuri. "Vrem sã continuãm pe aceeasi linie, adicã înregistrînd victorii, pentru cã numai asa ne putem apropia suporterii la partidele de pe teren propriu. Este clar cã mergem sã cîstigãm si la Bucuresti, cu Dinamo", a declarat Mihai Dumitrache, jucãtor la VCM-LPS. Liberoul pietrenilor, Rares Gravil, si-a exprimat speranta cã echipa actualã îsi va pãstra rezistenta si forta în partidele ce urmeazã în debutul lui 2008, unul cu multe confruntãri în campionat, Cupa Challenge si Cupa României, mai ales cã aportul rezervelor este unul destul de redus.
VCM-LPS Piatra Neamt va juca, miercuri, 16 ianuarie, la Dinamo Bucuresti, în campionat, iar o sãptãmînã mai tîrziu, în Sala Ceahlãul, va primi vizita finlandezilor de la Pielaveden Sampo Pielavesi, în prima mansã a optimilor de finalã din Cupa Challenge.

Articol afisat de 1362 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective