Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2008
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 22 Ianuarie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Un nou episod în cazul „Vizã pentru Rusia“

• voleibalista Hatice Can Korucu, de la Unic, încã asteaptã viza pentru Rusia • „Ministerul Afacerilor Externe de la Moscova nu permite ca viza sã fie acordatã de la Bucuresti“, a declarat Eugen Banciu, managerul clubului pietrean •

Sanse pentru ca Hatice Can Korucu sã primeascã vizã de intrare în Rusia pentru jocul retur dintre Unic si Kazanochka Kazan, din faza optimilor de finalã ale Cupei Challenge, sînt destul de slabe. Aceasta ar fi concluzia evenimentelor de ieri, care au fost fãcute publice de managerul clubului Unic-LPS Piatra Neamt, Eugen Banciu. Acesta a precizat cã a fost la Ambasada Rusiei de la Bucuresti, iar oficialii institutiei amintite l-au mai amînat pentru o zi pentru un eventual rãspuns afirmativ. „Se pare cã Ministerul Afacerilor Externe din Rusia nu permite ca jucãtoarea sã primeascã vizã de la Bucuresti. Ei cer permisul de sedere al jucãtoarei în România, dar acesta urmeazã sã fie fãcut. Am depus toate actele în regulã, dar permisul urmeazã sã fie gata abia luna viitoare. Am luat si o dovadã de la Politia Piatra Neamt conform cãreia totul este foarte bine din punctul de vedere al actelor si cã permisul trebuie sã vinã din Germania, acolo unde se fabricã astfel de acte. Aceastã dovadã am trimis-o în Rusia, prin fax, la presedintele Federatiei Ruse de Volei, care apoi va merge la Ministerul Afacerilor Externe de la ei. Mai asteptãm un rãspuns“, a povestit Banciu. Oficialul Unicului este contrariat de situatia creatã si nu întelege de ce astfel de probleme au apãrut acum si nu atunci cînd echipa s-a deplasat în Olanda si Croatia.
Se pare cã ar mai exista o sansã ca voleibalista sã poatã primi vizã de Rusia, însã numai dacã va ajunge la Istanbul, imediat dupã meciul de joi, din prima mansã a optimilor de finalã de joi, 24 ianuarie. „Ar ajunge însã abia vineri dupã-amiazã la Istanbul si cred cã abia marti ar primi viza, pentru cã si acolo ar trebui trimisã o invitatie pe numele jucãtoarei“, a mai spus Eugen Banciu.
Diferendul pe marginea subiectului „vize pentru Rusia“ a început sãptãmîna trecutã. A fost vorba mai întîi de imposibilitatea de a acorda vize de intrare în Rusia de cãtre Ambasada Rusiei la Bucuresti pentru Viktoriya Polishchuk si Hatice Can Korucu. Pînã la urmã, ucrainianca nu a fost un caz pentru rusi, însã turcoaica continuã sã îi deranjeze. „Nu înteleg ce se întîmplã, dar pe mine mã intereseazã sã pot lua jucãtoarea în Rusia si sã ne ajute. Cum ar fi sã facem un rezultat bun la Piatra Neamt, iar acolo sã mergem fãrã o jucãtoare importantã“, a fost singurul comentariu fãcut de Branko Gajic, antrenorul principal al Unicului. ÃŽn altã ordine de idei, Unicul continuã pregãtirea în Piatra Neamt. A jucat, la finalul sãptãmînii trecute, patru partide amicale în Sala Ceahlãul, reusind trei victorii, cu 3-0, în fata echipelor CSU Metal Galati, Penicilina Iasi si Volei Club 2004 Constanta, dar înregistrînd si un insucces, 1-3, cu CSU Neumarkt Tîrgu Mures. Sub comanda lui Branko Gajic se antreneazã si Elena Zaharia, întoarsã de la lotul national cu care a participat la turneul preolimpic de la Halle, Germania.

Articol afisat de 1740 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective