Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2008
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 5 Februarie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Parlamentarii s-au întors la muncã pe bani mai multi

• Ioan Munteanu a fost reales secretar al Camerei Deputatilor • ceilalti parlamentari si-au pãstrat functiile prin comisii •

Alesii neamului s-au întors oficial la muncã, odatã cu începerea sesiunii ordinare de primãvarã. Primul lucru pe care l-au fãcut dupã mai bine de o lunã de vacantã binemeritatã a fost sã se aleagã între ei. Ieri, a fost stabilitã componenta Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, ocazie cu care Ioan Munteanu a fost reales în functia de secretar. Reusita de ieri este o bucurie pentru deputatul nemtean pentru cã, în ciuda faptului cã pe scara ierarhicã are patru vicepresedinti si un presedinte deasupra, este totusi la dreapta lui Bogdan Olteanu, pozitie care poate fi profitabilã. „Realegerea mea în functia de secretar al biroului permanent al Camerei Deputatilor este o satisfactie pentru mine. ÃŽntr-un fel este rãsplata activitãtii mele de deputat“, a declarat Ioan Munteanu. Colegii acestuia si-au pãstrat la rîndul lor functiile detinute pe la comisiile de specialitate. Asadar, social-democratul Ioan Bivolaru rãmîne presedintele Comisiei de Regulament, Rãzvan Bobeanu rãmîne la Comisia Juridicã, Iulian Iancu, sef la Comisia pentru Industrii si Servicii. Liberal-democratul Vasile Pruteanu e secretar la Comisia pentru Politicã Externã, iar colegul sãu Marius Rogin e membru în aceeasi comisie. Liberalul Dorinel Ursãrescu nu are nici o functie pe nicãieri. La Senat, social-democratul Ioan Chelaru e chestor si membru în Comisia Juridicã, liberalul Serban Strãtilã e presedinte al Comisiei de Sãnãtate, conservatoarea Silvia Ciornei e membru în Comisia pentru Egalitatea de Sanse, iar peremista Viorica Moisuc, în Comisia pentru Minoritãti si Drepturile Omului.
Sesiunea de primãvarã a început sub auspicii favorabile pentru alesii neamului, dat fiind cã Guvernul tocmai le-a majorat lefurile. Printr-o ordonantã de urgentã, Executivul le dã cu 4,5% mai mult din aprilie si cu încã 6% mai mult din octombrie, mai exact parlamentarii vor ajunge la aproape 7.000 de lei. Ministrii vor cîstiga cam 7.600, premierul Tãriceanu cam 8.800 de lei, iar presedintele Bãsescu, 9.500 de lei la toamnã.

Articol afisat de 1558 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de tina la data 06.02.2008 22:06
ordonata de urgenta -RUSINE
ce munca fac demnitarii de merita o caruta de bani? am vazut ca dorm bine in sala Parlamentului,felicitari omul de rand abia isi duce zilele cu pensie de 350 lei/luna.
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective