Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2008
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 5 Februarie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Panicã printre soferi

• zvonul cã pe DN 15 functioneazã mai multe aparate fixe de detectare a vitezei i-a speriat pe soferi • politistii infirmã zvonul si spun cã ideea existã, însã este în stadiu de proiect •

Zvonul conform cãruia pe DN 15, între localitãtile Costisa si Piatra Neamt, politistii sînt ajutati camere ascunse pentru a-i prinde pe vitezomani i-a cam speriat pe soferii nemteni. ÃŽn ultimele zile, mai multi citititori ne-au solicitat ajutorul pentru a afla dacã aceastã stire este adevãratã sau nu. „Dacã este asa, va fi groaznic. Pentru cã am înteles cã au montat în asfalt mai multe camere care mãsoarã viteza autoturismelor, iar asta înseamnã cã nu poti sã circuli cu mai mult de 50 de kilometri pe orã, pentru cã poti fi prins si amendat. Eu nu am vãzut camerele respective, însã mi-a spus un prieten“, ne-a declarat telefonic un cititor care a dorit sã nu-si decline identitatea. Zvonul cu pricina a ajuns si la urechile politistilor care l-au infirmat. „Da, am auzit si eu acest zvon. M-au sunat niste cunoscuti care mi-au spus cã au auzit ceva la un post de radio. Pot sã spun cã nu este adevãrat, pentru cã nu avem camere fixe nici pe DN 15 si nici în orasul Piatra Neamt. Existã douã proiecte, unul pentru tronsonul de drum Costisa-Dumbrava Rosie si altul pentru orasul Piatra Neamt, pentru a monta astfel de camere video. Pe tronsonul DN15 ar urma sã fie montate douã camere fixe, iar în oras, mai multe. Deocamdatã nimic nu este sigur. ÃŽn Piatra Neamt, primãria, pe baza unui studiu de trafic, va stabili, cu acordul Politiei Rutiere, unde vor fi montate astfel de sisteme video“, a declarat subcomisarul Neculai Catanã, seful Politiei Rutiere.
Urmeazã ca, în urma studiului de trafic preconizat, sã se stabileascã clar ce strãzi vor fi cu sens unic si în ce zone vor fi amplasate sistemele de supraveghere video.

Articol afisat de 2229 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Daniel MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de dragos_quicki la data 05.02.2008 07:38
Intr-o adevarata "metropola" se cerea asa ceva
Adevarul este ca era nevoie de camere video in orashul asta mare. Eu chiar imi faceam griji deja, toata lumea mergea cu viteza luminii, nimeni nu acorda prioritate + pietonii sunt doar niste popice pentru noi. Eu zic ca politistii dau din nou dovada de o prostie crasa, sora cu moartea. PS: Pe cand niste radare in Valeni sau Piatra Soimului? Si acolo se circula infernal si se creeaza ambuteiaje in jurul orelor 14.
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective