Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2008
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 5 Februarie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

„Prioritate are Cupa Challenge!“

• Vasile Ouatu îsi doreste mai mult ca orice o calificare a Unicului în turneul final al Cupei Challenge • campionatul intern se va modifica sigur, pentru cã România va fi reprezentatã în Final Four, de Stiinta Bacãu sau Unic • în ultima rundã a campionatului, Unic a învins Dacia Mioveni, 3-0 •

Vasile Ouatu a decis în ceea ce priveste ordinea competitiilor în care vrea performantã maximã în primãvara anului 2008. A avut de ales între campionat, Cupa României si Cupa Challenge si a afirmat: „Vreau sã ajung în Final Four în Cupa Challenge. Ar fi cea mai importantã performantã pentru voleiul din Neamt si pentru sportul din acest judet si o asa ocazie nu se iveste destul de des. Fiecare meci este important si fiecare mi-l doresc sã fie cîstigat, însã nu poate cere chiar totul. Dacã se va putea nu ne vom da la o parte nici din Cupa României, mai ales cã în campionat îmi doresc sã terminãm pe un loc de cupe europene“. ÃŽn acest fel s-a pus punct unor întrebãri ce circulau în cadrul clubului, nestiindu-se pînã ieri care sînt proritãtile în acest final de an competitional.
Conducerea clubului nemtean asteaptã în aceste zile un rãspuns din partea Federatiei Române de Volei care sã anunte meciurile ce vor fi reprogramate în primãvarã în cazul Unicului, a lui Dinamo si a Stiintei Bacãu. Motivul cererii de modificare a programului este unul clar: toate cele trei echipe vor juca pe 13 si 20 februarie în sferturile de finalã ale Cupei Challenge. Cum Stiinta Bacãu si Unic-LPS Piatra Neamt se înfruntã în meci direct în întrecerea europeanã este clar cã România va fi reprezentantã în Final Four, turneul final al Cupei Challenge, iar startul play-off-ului în Divizia A1 va fi amînat.
Unic asteaptã decizii în cazul partidelor cu Dinamo Bucuresti, restanta din campionat si jocurile din sferturile de finalã în Cupa României, si a restantei cu Penicilina CSS Unirea Iasi, din etapa a II-a a returului. Cert este cã mîine, 6 februarie, Unic nu va mai juca la IOR Bucuresti, acest meci fiind amînat pentru o datã ce va fi anuntatã ulterior. Ultimul meci jucat de elevele antrenorilor Branko Gajic, Aleksander Rajic si Aurel Cazacu a fost duminicã, 2 februarie, pe propriul teren cu Dacia Mioveni. S-a terminat 3-0 (25-20, 25-19, 25-18), dupã o confruntare în care au iesit în evidentã douã lucruri: în primul rînd, echipa pietreanã este obositã la finalul unei cãlãtorii lungi în Rusia, iar în al doilea rînd cã Branko Gajic încearcã folosirea a cît mai multe jucãtoare din lotul pe care îl are la dispozitie. Face asta pentru a le mentine pe cît mai multe jucãtoare în formã si constiente cã pot oricînd intra în teren pentru a-si aduce aportul la succese, mai ales cã în lunile februarie si martie cadenta partidelor este una mare, atît pe plan intern, cît si international. „Aceastã echipã a înteles cã orice meci este greu si fiecare punct conteazã. Urmeazã un derby cu Metal Galati. Poate fi considerat si un derby sîrb, pentru cã mã voi duela cu Zoran Terzici, dar nu trebuie sã ne fie teamã. ÃŽn sport se poate întîmpla orice. Vrem sã învingem în toate meciurile“, a declarat antrenorul principal al Unicului, Branko Gajic.

Articol afisat de 1424 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective