Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2008
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 19 Februarie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

La Ceahlãul, optimism înainte de primul meci oficial al anului

Ionut Bãdescu crede cã meciurile de pe teren propriu sînt decisive în lupta pentru evitarea retrogradãrii • Cernoch si Bruno Fernandes promit muncã si sacrificiu • „sînt sanse sã scoatem un rezultat bun la Dinamo“, a mai spus Bãdescu •

Ceahlãul a intrat în ultima sãptãmînã dinaintea reluãrii campionatului, jucãtorii sustinînd cã sînt pregãtiti pentru a debuta într-un meci oficial cu un rezultat bun. Toti afirmã cã au încredere cã echipa va juca mult mai bine decît în tur, cã se vor sacrifica si cã vor munci pentru succese. Ionut Bãdescu (foto) este unul dintre cei care urmeazã sã punã umãrul la eforturile galben-negrilor de a scoate echipa din zona nisipurilor miscãtoare, iar exemplele trecutului sînt pentru el momente ce îi dau încredere cã Ceahlãul se va salva. „Nu pot sã uit cã în urmã cu douã sezoane eram la Otelul si la finalul turului aveam 9 puncte. Au venit atunci 18 jucãtori noi la echipã, iar în retur am avut succese pe linie, între care si acel 3-0 de la Dinamo. Este un exemplu care mã face sã cred cã Ceahlãul poate cîstiga punctele necesare salvãrii de la retrogradare, chiar dacã s-au produs multe modificãri la nivelul lotului în iarna aceasta“, a povestit Bãdescu. Acesta a afirmat cã se asteaptã ca Ceahlãul sã intre pe terenuri fãrã a-i fi fricã de numele adversarului sau de dificultatea meciului. „Fiecare duel trebuie tratat foarte serios. Avem nevoie sã jucãm fiecare meci ca si cum ar fi capital în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Nu conteazã dacã jucãm cu Dinamo sau cu U Cluj Napoca, pentru cã din fiecare în parte trebuie sã scoatem maxim. Oricum sînt sanse sã scoatem un rezultat bun la Dinamo“, a mai spus Bãdescu, care considerã cã locul 13 în clasament ocupat de Ceahlãul este unul mincinos.
Martin Cernoch si Bruno Fernandes sînt doi dintre strãinii pe care Viorel Hizo se va baza în primãvara lui 2008 pentru îndeplinirea obiectivului. Primul a fost adus ca liber de contract în aceastã iarnã, s-a impus destul de repede ca fiind o solutie bunã pentru atacul nemtean si crede cã Ceahlãul poate termina în clasament peste fosta sa echipã, Poli Iasi. „Am gãsit o echipã bunã, cu foarte bune conditii de pregãtire si cu un lot puternic. ÃŽn douã ore am semnat întelegerea cu Ceahlãul si acum sînt gata de a ajuta echipa în meciurile oficiale“, a spus Cernoch, fotbalist care a catalogat campionatele din Cehia si din România ca fiind aproximativ egale ca valoare, neputînd diferentia nici prestatiile arbitrilor. Bruno Fernandes a dovedit cã a învãtat repede limba românã, profesor fiindu-i Roberto Ayza, si a recunoscut cã echipa are mare nevoie de suporteri pentru retur. „Nu pot promite cã Ceahlãul este mai puternicã decît în tur, dar vã putem promite cã vom munci si ne vom sacrifica pentru a avea succes“, i-a anuntat Bruno Fernandes pe suporterii nemteni.
Ceahlãul va pleca spre Bucuresti joi, cu o zi înainte de disputarea partidei cu Dinamo, din etapa cu numãrul 19 a Ligii I la fotbal. Meciul va avea loc pe 22 februarie, de la ora 20.30 si va fi transmis de Kanal D.

Articol afisat de 1456 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective