Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2008
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 19 Februarie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Moldocor, liderul returului

• Futsal Municipal Resita - Moldocor Piatra Neamt 3-6 (2-2) • „am ratat foarte mult“, a afirmat Cristi Vornicu, managerul nemtenilor • au marcat, pentru Moldocor, Cojoc (‘20), Burcãcel (‘20 si ‘30), Grigoritã (‘30), Lungu (‘31), Serban (‘37) •

Moldocor Piatra Neamt a reusit a patra victorie a returului Ligii I la fotbal în salã fiind, alãturi de ACS Odorheiu Secuiesc, echipa cu punctaj maxim în partea a doua a campionatului, pînã acum. Ultima „victimã“ a echipei antrenate de Cristi Coroamã si Gabi Bucur a fost Futsal Municipal Resita, chiar pe terenul acesteia. Jocul de duminicã s-a încheiat 3-6 (2-2), dupã ce gazdele au avut avantaj de douã ori pe tabela de marcaj. Antrenorul Gabi Bucur a povestit cã partida a început în nota de dominare a echipei moldovene, dar cã resitenii au reusit douã faze de poartã prin care au trecut în avantaj pe tabela de marcaj. ÃŽn minutul 14 era deja 2-0 pentru FM Resita, fapt care i-a fãcut pe conducãtorii pietreni sã cearã timp de odihnã. „Le-am cerut sã joace mai linistit si mai calm si sã fie atenti la finalizare, pentru cã avuseserãm ocazii, dar nu marcaserãm pînã atunci. Apoi jocul s-a întors, pînã la pauzã, am primit iar un gol nemeritat, dar apoi valoarea, experienta si omogenitatea si-au spus cuvîntul si am reusit sã cîstigãm“, a declarat Gabi Bucur, secundul Moldocorului.
Primul gol al nemtenilor a venit cînd scorul era 2-0 pentru gazde. Dumitru a fost faultat în careul resitean, iar Cojoc a înscris din loviturã de la 6 metri, în minutul 20. Dupã 38 de secunde, Burcãcel a readus egalitatea pe tabela de marcaj, profitînd si de lipsa de reactie a gazdelor dupã primirea primului gol. Dupã pauzã, un resitean a vãzut rosu si a fost eliminat (‘22), pentru ca apoi FM Resita sã treacã din nou la conducere. Visul resitelor s-a terminat în minutul 30. Ca o echipã care stie cum sã gestioneze finalul unui joc destul de echilibrat, Moldocor a egalat prin Burcãcel (‘30), iar dupã un minut, Grigoritã a înscris pentru 4-3. Dan Lungu a ridicat scorul la 5-3 (‘33), iar ultimul gol al jocului a fost înscris de cãpitanul Claudiu Serban, acesta închizînd tabela în minutul 37.
„Drumul a fost extrem de lung si de obositor, însã victoria ne-a fãcut uitãm de aceste necazuri. Cred cã întoarcerea ar fi fost foarte urîtã dacã nu am fi reusit victoria. Este un succes care denotã cã am ajuns la un nivel de exprimare în teren foarte bun, echipa arãtînd cã stie cum sã joace si cum sã întoarcã un rezultat dupã ce a fost condusã. Cred cã ar fi fost un mare ghinion sã pierdem puncte la Resita, pentru cã am ratat foarte mult“, a precizat si Cristi Vornicu, managerul clubului pietrean. Pentru Moldocor urmeazã un meci cu ultima clasatã, United Galati, sîmbãtã, de la ora 18, în Sala Ceahlãul.

Articol afisat de 1327 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective