Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2008
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 29 Februarie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Prima victimã a telegondolei

Prima victimã a telegondolei

• se pare cã viitorul director general al SC Perla Invest a fost lovit de cabina telegondolei si proiectat cu capul de scãri

Prima victimã a telegondolei din Piatra Neamt a fost înregistratã ieri, cînd pe clãdirea situatã în fata gãrii un bãrbat a fost lovit de cabina aflatã în miscare, primind un impuls atît de puternic, încît a fost proiectat cu capul de treptele scãrii. Asa circulã zvonurile, pentru cã informatii oficiale nu prea am reusit sã aflãm. Victima accidentului este Aurel Maxim, în vîrstã de 67 de ani, din Iasi, care începînd de la 1 martie 2008 va prelua functia de director al SC Perla Invest, societatea care administreazã telegondola si pîrtia de schi din Piatra Neamt. Bãrbatul a fost transportat cu autosanitara la Spitalul Judetean, unde investigatiile medicale au arãtat cã a suferit fracturã de os frontal, de orbitã si de maxilar. Dupã ce a primit îngrijirile medicale necesare, pacientul a rãmas internat la sectia Neurochirurgie a celei mai mari unitãti sanitare din judet.
Contactat telefonic de reporterul „Monitorului“, inginerul Dan Cîmpeanu, director general al SC Perla a negat faptul cã Aurel Maxim a fost lovit de cabinã, iar în ceea ce priveste urmãrile acestui accident le-a minimalizat. Cel mai probabil din cauzã cã nu avea cunostintã de ele.
„Domnul Maxim s-a dezechilibrat si a cãzut pe scãri, nu a fost lovit de nimic. Nu are nici o fracturã, ci doar o plagã usoarã la fatã. A fost un simplu incident. Domnul Maxim tocmai venise sã vadã lucrãrile de la telegondolã, pentru cã va fi de la 1 martie director general al SC Perla Invest. Eu voi prelua functia de director tehnic tot de la acea datã. Aceasta a fost dorinta mea, întrucît mã pricep mai bine la partea tehnicã. Pe de altã parte, de la 1 martie postul de director tehnic ar fi rãmas liber ca urmare a demisiei domnului Enaru. Dumnealui a demisionat la 1 februarie si în curînd vor expira cele 30 de zile în care mai putea reveni asupra demisiei“, a declarat inginerul Dan Cîmpeanu. ÃŽntrebat dacã este vorba despre un accident de muncã, acesta a negat, aducînd drept argument faptul cã Aurel Maxim este pensionar.

Articol afisat de 3422 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(L.ILISESCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective