Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2008
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 1 Martie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Alex Ghilea, campion national la dublu

• jucãtorul de la Tennis Star a terminat, alãturi de brãileanul Sebastian Ionescu, pe locul 1 în proba de dublu a nationalelor de salã de 16 ani • cei doi au jucat si finala probei de simplu, Ionescu reusind victoria în fata propriilor suporteri •

Campionatele nationale de tenis în salã pentru jucãtori de 16 ani de la Brãila au fost cu succes pentru sportul alb din Piatra Neamt. Aceasta pentru cã Alexandru Ghilea, de la Tennis Star Piatra Neamt, a reusit o dublã performantã, terminînd ca finalist proba de simplu si ca învingãtor în proba de dublu.
ÃŽn proba de simplu, Alexandru Ghilea l-a învins mai întîi pe Teodor Apostu (CS Unirea Focsani), scor 6-2/6-2, pentru ca în turul 2 sã treacã de Brian Ciocan (SCM Bacãu), cu un singur game pierdut. Calificat în sferturile de finalã ale competitiei, Ghilea l-a înfruntat pe un alt bãcãuan, Sebastian Erimicioiu, în fata cãruia a obtinut victoria cu 6-1/6-3. ÃŽn semifinale, sportivul lui Petre Iftimie a jucat contra favoritului cu numãrul 6 al probei, Serban Rotariu (SCM Bacãu), de care a trecut în douã seturi (n.r. - 6-0/6-4), pentru ca în finalã sã cîstige contra lui Sebastian Ionescu primul set, 7-6, si sã le piardã pe celelalte douã, 6-2/6-3. „A fost o finalã la simplu de exceptie. Ambii jucãtori au etalat cele mai bune calitãti pe care le posedã pentru un meci care a încîntat asistenta. Pãcat cã a pierdut finala, dar a fost un meci în urma cãruia toatã lumea a zis cã nici unul nu merita sã piardã. Sînt însã performante la care mã asteptam pentru cã stiam ce poate si cît de bine pregãtit este“, a declarat Petre Iftimie, antrenorul lui Ghilea la Tennis Star Piatra Neamt.
Ghilea si Ionescu au fost perechea cotatã cu a doua sansã la cîstigarea titlului la dublu. Conform calculelor hîrtiei, perechea Ghilea - Ionescu a înfruntat în finala probei cea mai bine cotatã echipã a întrecerii, formatã din Rãzvan Dumitrescu si Alexandru Georgesc, de la Olimpia Bucuresti. Finala a fost adjudecatã de dublul brãileano - pietrean, scorul meciului fiind 6-3/ 6-3.
Pentru Ghilea urmeazã de pe 10 martie participarea la un turneu pentru juniori de 16 ani în Cehia, aceasta fiind data la care va juca în calificãri, pentru ca apoi periplul prin Europa sã fie continuat în Italia, pentru douã concursuri, sau în Slovacia si Ungaria, tot pentru douã competitii.
END

Articol afisat de 1397 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective