Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2008
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 3 Martie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlãul, rîsu’ plînsu’

• Ceahlãul a pierdut partida cu Farul, 0-1 • meciul a avut ratãri uriase, arbitraj slab si o gafã impardonabilã • Ceahlãul a jucat 5 minute în inferioritate numericã deoarece numãrul purtat de Oprea, 21, nu coincidea cu cel trecut în raportul de joc, 11 • pe aceeasi foaie oficialã apãreau Bãdescu si Cebotaru cu acelasi numãr, 15 • sprinturile lui Oprea de la banca de rezerve spre vestiar si invers au amuzat copios spectatorii •

Ceahlãul a mai pierdut un meci pe teren propriu, 0-1 cu Farul Constanta, vineri, 29 februarie si evitarea retrogradãrii pare din ce în ce mai greu de realizat. Despre meci se poate spune cã a fost unul slab, cu greseli mari de arbitraj si cu ratãri monumentale. Si cu o scenã care rar se poate vedea pe un teren de fotbal la o partidã din primul esalon. De fapt o gafã impardonabilã din partea unui oficial al clubului. Era minutul 60 al meciului Ceahlãul - Farul cînd Oprea a fost introdus în teren în locul lui Cristocea. El purta numãrul 21, asa cum fusese anuntat încã de acum o sãptãmînã, dar în raportul de joc a apãrut cu numãrul 11. Oprea a intrat pe teren, constãntenii au sesizat gafa si arbitrul Marius Martis a oprit jocul pentru a-l trimite pe fotbalist sã îsi schimbe tricoul. Jucãtorul Ceahlãului a plecat la vestiar, acolo nimeni nu l-a ajutat, s-a întors la banca de rezerve cu acelasi numãr 21, pentru a face din nou cale întoarsã cãtre cabine. ÃŽnainte de a doua vizitã la vestiare a lui Oprea, de pe banca tehnicã a plecat secundul Radu Lefter, care a gãsit tricoul buclucas. Oprea l-a îmbrãcat si a primit acceptul lui Martis de a intra pe teren, arbitrul acordîndu-i cartonas galben pentru greseala altuia. Toate acestea în timp ce spectatorii se hîiau de rîs de sprinturile fotbalistului de la banca de rezerve spre vestiar si invers. Apoi, la masa presei, s-a pus întrebarea ce s-ar fi întîmplat dacã Hizo ar fi vrut sã îl introducã în teren pe Cebotaru. Aceasta pentru cã moldoveanul era trecut în raporul de joc cu numãrul 15, ca si Bãdescu. Ar fi fost interesant de vãzut dacã Cebotaru ar fi schimbat tricoul cu Bãdescu, în eventualitatea în care primul i-ar fi luat locul celui de-al doilea sau ce ar fi fãcut nemtenii în cazul în care Cebotaru intra pe teren, alãturi de Bãdescu. „Cine a gresit va plãti“, a dat asigurãri Viorel Mãstãcãneanu, presedintele Consiliului de Administratie al FC Ceahlãul. Vom vedea dacã va fi asa. Pînã atunci, Monitorul tine sã-i aminteascã celui care se ocupã de completarea raporului de joc numerele buclucase si purtãtorii acestora: 7 - Eugeniu Cebotaru; 11 - Haikel Gmamdia; 21 - Mircea Oprea.

Debutul a costat Ceahlãul

Ceahlãul privea cu destule sperante de victorie acest meci din etapa a XXI-a a Ligii I, însã startul a fost dezastruos. Omoduemuke, cam aerian tot meciul, l-a faultat în careu pe Voiculet, iar Schiopu a executat precis lovitura de la 11 m, modificînd pentru prima si ultima datã tabela de marcaj. Era 0-1 în minutul 6. Ceahlãul a început astfel de la minus meciul contra dobrogenilor, iar primul sut la poartã al gazdelor a venit în minutul 8, de la Bãdescu. Prima mare ocazie a gazdelor a venit în minutul 24. Omoduemuke l-a angajat pe stînga pe Barna, iar centrarea acestuia a trimis mingea în careul dobrogean, de unde Cernoch, putin jenat de un adversar, a trimis mult pe lîngã poartã. Peste 5 minute, pentru Ceahlãul s-ar fi putut acorda penalty. A centrat din corner Cristocea, mingea a trecut pe lîngã mai multi jucãtori si l-a lovit în mînã pe Todoran. Dacã constãnteanul nu lovea mingea cu mîna, Cernoch ar fi putut împinge balonul în poarta goalã, fiind în situatie idealã. Martis nu a considerat însã cã Todoran a fãcut hent intentionat si a lãsat jocul sã continue, fapt care i-a fãcut pe nemteni sã îl acuze la final cã a influentat rezultatul de pe tabela de marcaj. Bãdescu (‘41) a scãpat spre poarta lui Vlas în urma unei pase bune de la Croitoru, însã în urma unui sprint în care a fost talonat de un fundas advers a tras slab la poartã de la 16 metri, pentru ca Savu (‘43) sã aibã o interventie bunã de partea cealaltã, la un sut al lui Maxim. Doicaru (‘50) a ratat prima mare sansã de gol a reprizei secunde, sutînd cu latul si pe mijlocul portii din careul dobrogean, pentru ca Gerlem (‘63) sã rateze sansa lui 0-2. Doicaru a fost blocat (‘66) la 5 metri de poarta lui Vlas de un fundas, fazã la care atacantul pietrean a acuzat un hent al adversarului sãu, iar în minutul 84 a avut o altã sansã imensã de a egala, sutînd pe lîngã poartã. Gerlem a mai ratat si el o ocazie pentru Farul, însã pînã la fluierul final nu s-a mai întîmplat nimic de mentionat.
Poate cã si Viorel Hizo a gresit în acest meci. Cristocea a arãtat cã pregãtirea fãcutã în iarnã pe teren sintetic si la Steaua II nu i-a fost de folos si a jucat slab, iar Croitoru a alergat mult, a încercat driblinguri, dar a sfîrsit prin a avea o evolutie ce doar promite. S-a vãzut însã cã cei doi nu au lucrat cu echipa decît numai cîteva zile si poate cã Rusmir si sigur Oprea ar fi fost mai de folos.
END

Articol afisat de 1490 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective